2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس قرانم دروغ میگه که ایه 102بقره کامل توضیح داده 66بار تو قران درباره طلسم گفته پس، میخواهی بگی خدا ...

عزیز دارم میگم طلسم هست اما هرچیزی رو که فراتر از قدرت خدا بدونیم هم خرافات هست هم کفر  

کافر بودن که فقط به وجود خدا اعتقاد نداشتن نیست 

ایمان نداشتن به قدرت خدا هم هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اینا شره بابابزرگم نماز شب خون بود و طلسم روش اثر داش

شاید طلسم نبوده، چشم زخم بوده، چشم زخم گاهی از بدترین طلسم هم قوی تر عمل می کنه 

چشم زخم می تونه یک آدم رو تانيه اي به قربستون بکشونه 

حتی نفرین هم می تونه اثرش از بدترین طلسم قوی تر باشه 

اما خب خدا برای همون چشم زخم و نفرین هم راه حل گذاشته 

بعد عزیزم اگر این ها الکی بود خود خدا توی قران نمی گفت ایمان نداشتن به خدا کفر هست 

شاید طلسم نبوده، چشم زخم بوده، چشم زخم گاهی از بدترین طلسم هم قوی تر عمل می کنه چشم زخم می تونه یک آ ...

نوچ سر دفتر باز کردن براش دیدن طلسمه

جوری قدیم طلسم بود مامان بزرگمو ترسناک میدید ولی بداخلاقی نکرد

اینا شره بابابزرگم نماز شب خون بود و طلسم روش اثر داش

و گاهی حق الناسی که گردن آدم می مونه، اون قدر قوی عمل می کنه که هیچ طلسمی به پای اون نمی رسه، طوری گردن آدم رو می شکنه که انگار سر آدم قطع شده 

اما کافی هست آدم شانس بیاره اون حق الناس از گردنش برداشته بشه 

پس نتیجه می گیریم خیلی چیزها از قدرت شيطان و طلسم بالاتر هست 

اما بالاترین قدرت، قدرت خداست 

و گاهی حق الناسی که گردن آدم می مونه، اون قدر قوی عمل می کنه که هیچ طلسمی به پای اون نمی رسه، طوری گ ...

تو می دونی بابا بزرگ من چه ادمی بود که تهمت میزنی اونو بعد 40سال بعد فوتش همه حسرت میخورن عجب مردی بود خواب دیدم بغل امام زمانه وقتی امام زمان بیاد رجعت میکنه

حتی می دونیم کار کیه

اگر دعانویس و موکل گفته که کار کی هست، که اکثرا دروغ مبگند 

علی الخصوص موکل های شیطانی که فقط هدف شون به جون هم انداختن انسان هاست 

بعد من یک دوستی داشتم کارش فقط احضار بود و باور داشت جنسان هست من ریسک می کردم باهاش دوست شده بودم اما اطلاعات خوبی بهم می داد یک بار بهم گفت از ما بهترون هیچ وقت با انسان ها صادق نیستند چون از انسان ها خوش شون نمیاد 

تو می دونی بابا بزرگ من چه ادمی بود که تهمت میزنی اونو بعد 40سال بعد فوتش همه حسرت میخورن عجب مردی ب ...

مگه من گفتم بابا بزرگ شما ابن طوری بود 🤔😳😳

دارم از اطلاعاتم بهت میدم

بعد در موردم بد هم فکر می کنی؟! 

عجبببب.... 

اگر دعانویس و موکل گفته که کار کی هست، که اکثرا دروغ مبگند علی الخصوص موکل های شیطانی که فقط هدف شون ...

دعا نویسای قدیم راست می گفتن جدیدا چیزی نمی دونن

مثلا می گفتند طلسم و فلان جا گذاشتند می گشتند دقیقا همونجا پیدا میشد 

باطل طلسم داد مشکل شون حل شد

بستن بخت برای مامانم گرفتن روزی ی ایه می خوند تا اونکه دعا گرفته عذاب وجدان میگیره دعا رو بر میداره ی ماه بعد مامانم  شوهر کرد

اگر دعانویس و موکل گفته که کار کی هست، که اکثرا دروغ مبگند علی الخصوص موکل های شیطانی که فقط هدف شون ...

دوستت با عرض معذرت شر گفته 

چون یکی هنوز ندیدمش دعا نویس گفت شکلش، چیه جادو کرده

بعد تو خواب گفتن جنا اجدادم دعا نویس بوده تحقیق کردم راسته خدا اجدادم و لعنت کنه

دعا نویسای قدیم راست می گفتن جدیدا چیزی نمی دوننمثلا می گفتند طلسم و فلان جا گذاشتند می گشتند دقیقا ...

آهان شاید اون ها، عارف بودند مثل آیت الله بهجت 

خیلی باید مطملن بود که شخص واقعا از اون هایی نباشه که موکل شیطانی دارند 

2790
2778
2791
2779
2792