2777
2789
عنوان

امشب با خواهرای نامزدم بحثم شد

514 بازدید | 27 پست

ماهی یبار میرم خونشون بعد توقع دارن وقتی میرم همه کارا خونشون رو من انجام بدم ظرف بشورم غذا درست کنم براشون و میوه و... بشورم همه کار میخوان من انجام بدم منم امشب گفتم نه وظیفه من نیست هروقت رفتم سر خونه زندگیم تو خونه خودم اینکارا رو انجام میدم ایناهم گفتن همینجا انجام بده یاد بگیری کلی سرم داد زدن و مسخرم کردن که تو هیچی بلد نیستی 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

شما اگ صمیمی نمیشنیدم و از اول رسمی برخورد می‌کردید

کم می‌رفتید 

و فقط  با شوهرتون می‌رفتید و تنها به هیچ وجه اینجوری نمیشد

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی لازم به یادگیری باشه تو خونه بابام یاد میگیرم

چقد وقیح اه😑

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شما اگ صمیمی نمیشنیدم و از اول رسمی برخورد می‌کردیدکم می‌رفتید و فقط با شوهرتون می‌رفتید و تنها به ...

کلا اینا همینجور صمیمی و راحتن کاری ندارن طرفشون چطوره حتی اشغالا خونشون هم میگن تو بیا ببر حتی بزور دستمم میدن منم میگم خودتون ببرید 

می خوای با این ادمای پر رو ادامه بدی؟

میگی چیکار کنم عزیزم اون خواهرش هنوز نرسیدم خونشون هی منو میزنه انگار عادتشه اما من خوشم نمیاد 

خب ماهی یه بار نرو کمتر برو هروقت دعوتت کردن نیم ساعت قبل از شام با نامزدت برو در حد سفره چیدن کمک ک ...

همین ماهی یبار میرم هی گله میکنن سرم چرا نمیای چرا اینجوری منم دقیقا همین کارو میکنم تو سفره چیدن کمک میکنم فقط و موقعه سفره جمع کردن وسایلا رو میبرم دیگه اصلا ن ظرف می‌شورم ن غذا درست میکنم 

بگو اره بلد نیستم هرموقع رفتم خونه خودم و مجبور شدم یاد میگیرماونا میبینن تو حرص میخوری دقیقا این حر ...

برام مهم نیس اصلا هرچی بگن هم من انجام نمیدم من دستام وحشناک اگزما زده فعلا نمیتونم هیچ کدوم اینکارو که میگن هم انجام بدم خودشون هم میبینن ولی میگن ن بازم بیا کار کن دستکش بهت میدیم

من ازدواج قبلم خواهرشوهرام اذیتم میکردن کافیه بجای ظرف شستن سفره پاک میکردم سریع جمع میشدن میرفتن خونمون بابامو پرمیکردن

یا ی روز مریض میشدم کل دنیارو خبردار میکردن 

کلی بهم توهین میکردن بقران همه اینکارارو میکردن 

همشونم مجرد بودن میشستن من کاراشونو میکردم☹️هیچ وقت یادم نیمره چقدر عذاایم دادن لهت به همشون انشالله یه روز خوش نبینن واگذارشون کردم به خدا

رسما شکنجم میدادن شوهرسابقمم انقدر اشغال بود حرف حرف خواهراش بود 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰