2777
عنوان

کتکم زد نامزدم

719 بازدید | 22 پست

اول بگم محرمیم عقد

ما چند هفته پیش بینمون ی مسائلی بود یهو سر شد گفت همه چیو باید هم بزنیم من نمیخام منم شک کرده بودم بهش ک نکنه یکی دیگه رو میخاد یک دوستام با. رفیق همسرم دوستن من بهش گفتم برو ببین اون خبر داره یا نه اونم رفته بود پرسیده بود بعد اومد گفت خودش شمارت دادم بهت بگه 

اونم زنگم زدو گفتم یعنی اینجوری شده گفت تو بهش گیر نده این حرفها اون فقط تو رو داره فقط گیر میدی خسته شده گفت من باهاش حرف میزنم گفتم باشه 

دیگه گذشتو ما باهم خوب شدیم همسرم کلا رو من خیلی حساسه خیلی یعنی من شماره دوستشو یادم رفته بود پاک کنم گوشیم دستش بود دیده بود تو ماشین بودیم یهو برگشت گفت شماره این چیکار می کنه من هیچی نگفتم بعد گفتم توضیح میدم برگشت زد تو صورت من محکم نزدااا اصن من حس نکردم ولی خب با سر ناخن زد سمت لپ هام عصبی شده بود خیلی منم ناراحت ک حالا دست روم بلند کرده بغض کرده بودم بعد ک آروم شد معذرت خواهی کرد و پشیمون بود 

من اصن ب مامانم اینها نگفتم این حرکتو زده آخه اگه بگم همه چیو خراب می کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا امشب همه نامزدا وحشی شدن

اصلا تو تاپیک های 12 به بعد همه آب روغن قاطی کردن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
😂😂منم نمی‌دونم واقعا هیچ وقت اینجوری نبود اینقدر احترام می‌گذاشت بهم امشب یهو اینجوری کرد

امشب نفرین شدست

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

همین الان تایپیک پر بازدید و‌خوندم اعصابم خورد شد بعضی دخترا چقدر احمقن بخدا من‌ نمی‌دونم به چه امید ...

ولی پسره حق داشت

خدایا ازت ممنونم که بهترینارو واسم مقدر میکنی🌱💕