2777
2789
عنوان

من مذهبی نیستم ....

1093 بازدید | 38 پست

من تو خانواده ای بزرگ شدم که اصلا مذهبی نبودن ..ده سال پیش یکی از دوستانم بهم گفت تا حالا حضرت عباس و صدا زدی ؟راستش به نظرم مسخره بود ..ولی.....دنیام عوض شد ..صداش زدم و تا الان منو نا امید از درگاهش برنگردونده....با اینکه به ظاهرم نمیخوره ولی همه جا با افتخار میگم من مرید حضرت عباسم....امروز آش میپزم به خاطر تاسوعا .. میدونم اینجا خیلی ها حاجتمند هستن خیلی ها منتظر نی نی هستن ...به برکت این روز امیدوارم حضرت عباس دست تک تکون و بگیره ...مامان کوروش و داریوش یه بار تو یه تاپیکی بحث کردیم حلال کن.....بچه ها همتون و دعا میکنم ...منم دعا کنید ....

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم واسه منم دعا کن اون چیزی که میخوام و خدا بهم بده دیگه بریدم نمیدونم چی درسته چی غلطه😢😢😢

ان شا الله ...امیدوارم از امروز زندگیت درست بشه....خدا کمکت میکنه مطمئنم...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
برای من دعا کن بیماری لاعلاج خیلی سخته . ولی من هرچی صداش زدم جوابمو نداد😢

میده ..مطمئن باش ...خودتو بسپار به خودش ..

ان شا الله ...امیدوارم از امروز زندگیت درست بشه....خدا کمکت میکنه مطمئنم...

نمیدونم من خودم خیلی دعا کردم 

ولی نشده این چند وقت خیلی درگیرم با خودم نمیدونم چیکار کنم

مرسی که دعام میکنی ❤❤❤