2777
2789

دام رتبه خوبی میخواد زیر ۴ ۵ هزار

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم، چقدر سخته بین رشته هایی که دوسشون نداری مجبوری به یه کدوم رو انتخاب کردن🥲

دامو اگه دوس نداری داغون میشی داغوناااا مارمولک باید بگیری دستت تشریح کنی باید طاقتشو داشته باشی

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

دامو اگه دوس نداری داغون میشی داغوناااا مارمولک باید بگیری دستت تشریح کنی باید طاقتشو داشته باشی

اخه میدونی چیه؟من پیرا پزشکی هم دوست ندارم و مطمئنم که نمیخوام برم، به خاطر همین فقط دام میمونه با مدیریت تو انتخابام، حقیقتا دست زدن به حیوانات رو ترجیح میدم به دست زدن به جنازه ادم

اخه میدونی چیه؟من پیرا پزشکی هم دوست ندارم و مطمئنم که نمیخوام برم، به خاطر همین فقط دام میمونه با م ...

تغذیه چی؟ یا اعضای مصنوعی بینایی سنجی اینا ترتمیزن فیزیو رادیولوژی 

دام بدون علاقه واقعا میکشتت جدی میتونی از پس دست زدن به فضولاتشون بربیای خدایی هیچکس تاریکی رشته دامو نمیبینه

تغذیه چی؟ یا اعضای مصنوعی بینایی سنجی اینا ترتمیزن فیزیو رادیولوژی دام بدون علاقه واقعا میکشتت جدی م ...

تغذیه‌ به نظرم خوب نیست، بینایی سنجی بعید میدونم بیارم، بینایی و شنوایی رتبه بهتری میخوان نسبت به دام

تغذیه‌ به نظرم خوب نیست، بینایی سنجی بعید میدونم بیارم، بینایی و شنوایی رتبه بهتری میخوان نسبت به دا ...

تغذیه بازار کارش خیلی اینده داره :)

و اینکه دام چهارمین رشته اس تو تجربی یعنی بعد پزشکیه ولی بینایی و شنوایی پایین ترن

تغذیه بازار کارش خیلی اینده داره :)و اینکه دام چهارمین رشته اس تو تجربی یعنی بعد پزشکیه ولی بینایی و ...

عه واقعا، به تغذیه فکر نکردم خیلی،  نه دام تا ۲۰۰۰۰ میشه ولی بینایی تا ۱۰۰۰۰ منطقه ۲