2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقاتغییر میکنه میدونم اینو

اوهوم دوقطبیو میتونم باهاش کنار بیام ولی اسکیزوفرنیو نه یبار بابامو تحدید کردم که میکشمش بیچاره خیلی بخاطر من داره عذاب میکشه اذیت میشه کلی برام وقت میزاره نمیزاره تنها بمونم تو اتاقم میگه بیا شطرنج بازی کنیم باهام کلی حرف میزنه ولی خب این بیماری که دارم از خودش به ارث بردم

خیلیمنم ی روزی خنده رو لبام بود و خیلی از اطرافیانم حصرت داشتن جا من و زندگیم باشنالان همونا رو زخمم ...

حقیقتش خیلی نمیفهمم مشکلت چیه

مشکلت نداشتن بینی هست؟ حتما راه درمانی داره پروتزی چیزی که بچسبونی روی بینی

برای حفظ ظاهر صورت

چون بقیه ی صورتت که سالمه ، یه نوک بینی هست که پروتز چسبونی زیبایی حتما داره، اینجوری نیست که این مشکل فقط برای تو باشه

حتما قبل تو هم بوده کسی بزار ببینی اول چه شکلی میشه بعد براش پروتز میخری

حقیقتش خیلی نمیفهمم مشکلت چیهمشکلت نداشتن بینی هست؟ حتما راه درمانی داره پروتزی چیزی که بچسبونی روی ...

به گفتن آسونه 

ی لحظه خدایی نکرده خودتو جای من بزاری میفهمی چقدر سخته

به گفتن آسونه ی لحظه خدایی نکرده خودتو جای من بزاری میفهمی چقدر سخته

معلومه سخته خیلی هم سخته

اما خوب بهرحال اتفاقی هست که افتاده 

راه حل میتونی براش پیدا کنی، میتونی قوی باشی و فکر کنی چجوری حلش کنی! میتونی جوونی ات رو به خودت زهر کنی!

انتخاب خودته که چه راهی پیش بگیری

همه ی زندگی ها مشکل دارند مشکل های متعدد

مشکل شما خیلی سخته 

من هم میدونم شما هم میدونی

اما هیچی چیزی بدون راه حل نیست

من یه سال افسردگی شدید داشتم و خیلی کم آوردم هنوز هم اثرات افسردگی اون موقع توی جسمم هست و واقعا میخواستم زندگی ام رو پایان بدم

اما الان خیلی زندگی رو دوست دارم، زندگی کردن رو دوست دارم، نمیخوام بمیرم

سعی کن راه حل رو پیدا کنی، راه حل آروم شدنت و حل شدن مشکلت رو پیدا کنی

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

خوبه که شوهر خوبی داری و زندگی خوبی داشتی

این چالشی که برات پیش اومده دچار بحران کرده هم زندگی ات رو هم خودت رو

تو میتونی حلش کنی