2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

580 بازدید | 17 پست

سلام خانما...خواهرمن هفته هفت بارداریه دوقلوبارداربود دیروز پادرد وپهلودرد شدیدگرفت بردیمش بیمارستان سونو انجام داد وگفت که یه قلش خارج از رحمه وباید عمل بشه ویه کیست داشت که اونم پاره شده بود وخونریزی کرده بود داخل شکمش به خاطر اینکه حالش خیلی وخیم بود وجونش درخطربودگفتن بایدعمل بشه شکمش پاره کردن واون جنین که خارج از رحم بود دراوردن ولی گفتن یکیش هنوز تو رحم ولی خیلی کوچیکه وقلبش تشکیل نشده باید صبرکنی ببینی قلبش تشکیل میشه یانه حالا سوالم اینه که ایا باشرایطی که خواهرم داره عمل کرده مواد بیهوشی که براش بکاربردن وکلا وضعیتی که داره ایا احتمالش هست جنین داخل رحمش سالم بمونه باتوجه به خونریزی که شکمش کرده بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن معمولا پایان دوماهگی فرصت هس. حتی بعدشم تا۱۰روز احتمال تشکیل میدن خودمم هفته ۸هستم ولی دکتر واسم ...

حالا بنظر شما بدون درنظر گرفتن اینکه من از حرف شماناراحت میشم یامیترسم بگین ایا بااین وضعیتی که خواهرم داره چنددرصداحتمال سالم موندن جنینش هست

حالا بنظر شما بدون درنظر گرفتن اینکه من از حرف شماناراحت میشم یامیترسم بگین ایا بااین وضعیتی که خواه ...

عزیزم همه چی دست خداست. این شرایط قابل پیش بینی نیس. من فقط میتونم بت بگم اگه تا هفته ۷ قلب نداشته جای نگرانی نیس. میتونه هفته ۸ ب بعد تشکیل بشه

عزيزم به احتمال زياد پوچه هفته 7 شايد بگيم حالا قلب نباشه ولي جنين بايد باشه من خودم تحربه دارم ا ...

اگه پوچ بوده پس چجوری جنین تورحم دیدن پس اون چیزی که میگن تو رحمه چیه؟