2777
2789
عنوان

خواب دیدم توی حرم امام علی‌ام

179 بازدید | 30 پست

بچها من وقتی باردار شدم واقعا شکه شدم چون ناخواسته بود و شرایط‌شو واقعا نداشتم و چون یه دختر دارم دوست داشتم برم زیر نظر دکتر برای تعیین جنسیت کلا عصبی بودم و ناراحت شبا تا صبح گریه می کردم یه شب تو همین گریهام خوابم برم یهو دیدم جلوی حرم امام علی ایستادم با اینکه تا حالا نرفته بودم داشتم گریه میکردم و بهش گفتم اگر بچم پسر شد اسم خودتو یا القاب‌تو می‌زارم روش بعد بیدار شدم تو کل دوران بارداری  صداش میکردیم امیرعلی از اونجایی ک همسر من اسم ایرانی خیلی دوست داره قبول نکرد شناسنامه رو امیرعلی و اسمای دیگه ک لقب‌های امام علی هست بزاریم و فت تو بارداری صداش کردیم نذرت ادا شده ولی الان چندبار خوابای پریشون میبینم بهش میگم باید اسمشو عوض کنی تا حدی قبول کرده الان چهارماهشه نمی‌دونم چیکار کنم از کی بپرسم  ببینم کارم درسته یا نه؟کسی زرو میشناسید علمشو داشته باشه تلفنی ازش بپرسم؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

خب بزار علی 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

امیر علی خوبه که

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن پاسخگوی احکام شرعی.نذر یه صیغه داره که اکه اونو نخونده باشی فک کنم بهت واجب نیست ولی اگه شوه ...

شمارش رو داری؟؟

زنگ بزن پاسخگوی احکام شرعی.نذر یه صیغه داره که اکه اونو نخونده باشی فک کنم بهت واجب نیست ولی اگه شوه ...

میگم بعد پنج ماه مسخره مون نمیکنن؟

ایلیا از القاب امام علیه

هزار بار گفتم قبول نکرد الآنم اگه بخوام عوض کنم همون علی یا امیرعلی میزارم

امیر علی خوبه که

آره خوبه اینکه بعداز چهار پنج ماه بخوام عوض کنم ناراحتم کاش روز اول پافشاری میکردم 

میتونیم تو خونه علی صداش کنی دیگه شناسنامشو عوض نکنی،نذرت اینجوری ادا میشه فک کنم باز بپرس

دنبال کسی میگردم که جوابمو بده و علمشو داشته باشه

آره خوبه اینکه بعداز چهار پنج ماه بخوام عوض کنم ناراحتم کاش روز اول پافشاری میکردم

الان اسمش چیه؟