2789
عنوان

چقدر غمگینه که

324 بازدید | 9 پست

چقدر غمگینه که تو خیابون قدم میزنم و به چهره تک تک آدما نگاه میکنم تا شاید ببینمت 

چقدر غمگینه که تو مترو که میشینم بوی عطر آشنا میاد قلبم میاد دهنم :))

چقدر غمگینه که تو تمام لحظه های عاشقانه که میبینم تو رو با خودم تصور میکنم 

چقدر  غمگینه که تو تک تک لحظاتی که چه بده چه خوب تو رو کنار خودم می‌خوام  ولی نیستی 

چقدر غمگینه که یک پیام تو می‌دونه زندگیی منو از این رو به اون رو کنه و تو حتی اونم ازم دریغ می‌کنی 

چقدر غمگینه که دلم اونقدر برای صدات داره پر می‌کشه هر شب مثل دیوونه ها از ته دل جیغ میکشم 

چقدر غمگینه که کلی حرف دارم باهات بزنم ولی تو حتی برای شنیدنشون جلو نمیای 

چقدر غمگینه که هر وقت صدای پیام از گوشیم بلند میشه خودم و بهش می‌رسونم حتی گوشیم و دستشویی میبرم شاید تو پیام بدی ))))

چقدر غمگینه که پیام هایی که بهت میدم و میتونی ساعت ها جواب ندی ولی من همون ثانیه جواب میدم

چقدر  غمگینه که نفس کشیدن بدون  وجود تو اینقدر سخته برام 

چقدر غمگینه .......

زیبای من پرواز کن بی من ‌.   هی ناز کن بی من 

تا اونج خوشبختی پرواز کن بی من 🥲💔

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ اخ  

تجربه تورو داشتم زمانی که ۱۷   ۱۸ سالم بود. 

بعد شد چنننن تا تجربه😅😁  هربار شکست عشقی میخوردم میگفتم وااای اییییین دیگه فرق داشت این دیگه منو از پا در میاره😁 خلاصه  گریه زاری  گوش دادن آهنگ غمگین.    بعد دوباره چن ماه دیگه  فراموش میشد.    

درواقع ماها توی رابطه  ، وابسته میشیم.   چیزی به اسم عشق وجود نداره.   همش وابستگیه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
😂اخی یاد نوجونی هاب خودم افتادم به خدا یه روز برسه یادت به الانت بیافته خودت خنده ات بگیره خواهر ...

اصلن ب جز خنده 

انقد آدم درگیر زندگی و گرفتاری و بچه میشه ک دیگ یادش نمیاد 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

😂اخی یاد نوجونی هاب خودم افتادم به خدا یه روز برسه یادت به الانت بیافته خودت خنده ات بگیره خواهر ...

من الان ۴۳ سالمه عاشق شدم یه مدت از هم دور بودیم ب دلایلی داشتم دیوونه میشدم بدتر از این خانم میکردم عشق سن و سال نمبشناسه

عزیزم ی روزی میاد حسرت اینو میخوری برای چ چیزهایی خودتو ناراحت کردی. بیا بیرون خواهر از این حسهای عذاب آور 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
من الان ۴۳ سالمه عاشق شدم یه مدت از هم دور بودیم ب دلایلی داشتم دیوونه میشدم بدتر از این خانم میکردم ...

اره این کاملا درسته که عشق سن و سال نمیشناسه 

اما خب رنگ و لعاب عشق تو هر سنی فرق داره 

تو سن 30 به بالا عشق بیشتر با عقل و منطق هست تا احساسات 

30 به بالا ادم به این درک رسیده که بدون معشوقه هم میشه زندگی کرد، 

ادم به درک این میرسه که میشه بدون کسی که عاشقش هسی زندگی کنی و ادامه بدی