2777
2789

ازدواج کردم اومدم از یه شهر بزرگ تو شهر کوچیک ک مثل روستاست ن پارک داره ن استخر ن پاساژ هیچی فقط یه خیابونه ک مثل روستاست جایی نیست برم همش تو خونم دارم افسردگی میگیرم دارم دق میکنم از بس نشستم خونه میرم بالا خونه مادرشوهرم تیکه میندازه حرف میزنه دخالت میکنه ناراحتم میکنه شوهرم ماشین نداره جایی نمیبره پول نمیده هزار بار باید بگم پول بده آخرم نمیده گفتم ماهیانه بزن گفت باشه باز نزد خیلی دروغگوعه با مادرشوهرم زندگی میکنم میخام مستقل بشه گفته تا عمر دارم نمیام ن از این شهر خراب شده نه از این اینجا ک مستقل بشیم من چیکار کنم 

مامانم الان زنگ زده میگه افسردگی میگیری گریه میکرد من تک فرزندم دارم میمیرم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم خودم کردم لعنت به خودم 

کاش اینا بمیرن من راحت بشم تو این روز از خدا میخام بمیرن اینا من راحت بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این بدبختا رومیخای بکشی خوب جدا شو برو دنبال زندگیت چکارایناداری

اینا اذیت میکنن دخالت میکنن کجاشون بدبخته یه لباس میخرم ی لباس زیر میخرم اخم تخم میکنن همشون حرف میزنن کجای اینا بدبخته

قبل ازدواج تو خاستگاری گفتم باید بریم یه شهر بزرگ قبول کرد قبول کردم بعد عقد زد زیرش کاش تو برگه می‌ ...

قبل عقد همه فقط میخان خرشون از پل رد بشه همه دنیا رو میگه برات میخام بعد عقد برای اب خوردن خودشون هم از خانوادشون اجازه میگیرن لعنت بهشون زندگی دخترای مردم خراب میکنن بخدا

قبل عقد همه فقط میخان خرشون از پل رد بشه همه دنیا رو میگه برات میخام بعد عقد برای اب خوردن خودشون هم ...

به قرآن به من میگفتن باید بیای اینجا من قبول نمیکردم زندگی منو خراب کردن من خاستگاری به شوهرم گفت قبول کرد بعد عقد زد زیر حرفش

میتونی با کار آنلاین خودتو مشغول کنی

جزییاتش رو از روبیکا میتونی جویا شی

@trustisho

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
من بهش گفتم الان نمیای بریم شهر بزرگ حداقل ۱ ۲ سال دیگ بیا گفت من تا آخر عمرم نمیام من چیکار کنم؟

خب نمیاد دیگه شرایطش رو بسنج اگر دوست داره و ارزشش رو داره روستا تحمل کن خودت فقط میتونی تصمیم بگیری ببین چرا روز اول زنش شدی