2777
2789
عنوان

مجردا

143 بازدید | 10 پست

چند روز پیش تو یه جمعی بودم ، زنای فامیل همه شون در مورد چند تا مجرد فامیل که بالای ۳۰ سال هستن بد میگفتن

میگفتن اخلاق شون بده، عصبی هستن، اهل بگو بخند نیستن

خیلی ناراحت شدم براشون

با خودشون فکر نمیکنن همین حرفای مردم باعث میشه اون مجردا احساس کنن از زندگی عقب افتادن یا کمبود دارن

همینا عصبی شون میکنن بعد پشت سر طرف میگن چرا عصبیه

دقیقا بخاطر همین حرفاس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مردم پشت سر کی بد نمیگن؟

(البته همه نه)

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا هی بدبختارو سیخشون میزنن بعد میگن اینا چرا بد اخلاقن

چهار تا فضول از زندگی اینا بکشن بیرون طفلکا خوش اخلاقم میشن

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

تو همین سایت مورد داشتیم طرف تاپیکاش کلا کتک خوردن و بچه ننه و خائن بودن شوهرشه بعد به مجردا میپره 

اینارو چند بار با زندگی خودشون روبرو کنی زبون درازشونو جمع میکنند 

یه عده تو این سایت اینقدر بیکار و شکست خورده و هیچی ندارن که تفریحشون فقط آویزون و مگس مزاحم کاربرای دیگه بودنه.کولی صفت اند و منتظر یه سوژه تا مثل سگ پاچه بگیرن و تفریح هر روزشون بشه پیگیری و بررسی اکانت یه کاربر دیگه.اینها نه اصالت دارند،نه خانواده،نه پرستیژ نه یه کار و سرگرمی معمولی فقط واق واق بلدند و گاز گرفتن و بابت خوشبختی بقیه خودزنی کردن و هارت و پورت.کسی که هاری داره جاش تو مجازی نیست باید قرنطینه بشه.خوشبختانه نی نی یار هم عشقی پست هارو تایید میکنه و نمیشه به این اراذل درس ادب داد وگرنه خیلیا یاد میگرفتن نباید با عقده ها و کمبودهاشون بقیه رو اذیت کنند.تو امضا مینویسم چون میدونم میخونی پیگیر بدبخت😂