2777
2789
عنوان

نالاحتم

456 بازدید | 15 پست

سلام روحیم خرابه پسر بزرگم که دوسالشه از وقتی بچه ی دوم ب دنیا اومده منو نمیخواد با اینکه من سمت نینی نمیرم وهمه توجهم ب اونه ولی باباش و حتی خاللللش رو به من ترجیح میده نمیدونم چکار کنم

دقیقا مشکل منو داری...

منم پسرم ۲۰ ماهه بود دومی بدنیا اومد بشدت از من زده شده...

با اینکه اصلا دومی رو جلوش بغل نمیکنیم ولی تو این ۴ ماهی که نی نی دنیا اومده بشدت از من گریزون و پرخاشگر شده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مشکل منو داری... منم پسرم ۲۰ ماهه بود دومی بدنیا اومد بشدت از من زده شده... با اینکه اصلا دو ...

واقعا خوبه پس یکی هست.که دردمو.بفهمه و درکم کنه خب من نگرانم همینطوری بمونه اخه پسر برادر شوهرم هم مادرشو نمیخواد با اینکه ۷سالشه میگم.نکنه این چیز ارثی باشه تو خونشون

برو مشاوره حتما برو،دختر 4ساله من بعد به دنیا امدن خواهرش شدید پرخاشگر و لجباز شد باورتون نمیشه حالتهای وسواس شستشو رو پیدا کرد مدام دستهاش رو میشست و میگفت کثیفه وبه مرور زمان بهترشد اما چهره شاداب رو نداشت وبعضا مثل افسرده ها گریه میکرد اشتباه کردم همون اول نبردم مشاوره کودک،الان میبرمش مرکز مشاوره دانشگاه تهران پیش خانوم دکتر مرادی مشاوره کودک عالیه یعنی خداخیرش بده دخترم الان خیلی خوب شده خیلی

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

شماهم به حرفهای اطرافیان که خوب میشه وفعلا طبیعیه و این چیزا نگاه نکن ببر مشاوره راهکار بهتون میده با بچه صحبت میکنه وعلت مشکلات رو بررسی میکنه وبهتون یاد میده چطور مشکلات پیش امده رو حل کنید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

طبیعیه عزیزم خواهرم، پسرش تازه دنیا اومده اعصابش از دست دختر 4 سالش بهم ریخته شده،میگه اصلا حرف گوش نمیده و فوق العاده لجباز شده، البته راست میگه با همه مشکل پیدا کرده در صورتی که همه سطح توجها رفته بسمت دخترش،  خواهرم تصمیم داره بره مشاوره 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

این یه حالت گذراست . البته اگه درست مدیریت بشه .

منم پسرم ۱۴ماهش بود که دخترم بدنیا اومد . خیلی کوچیک بود و بهم وابسته ولی کم کم یه مدت رفت سمت شوهرم و حسابی بابایی شد . ولی باز من خیلی رعایتش رو میکردم حتی به این دلیل که نخوام زیاد نینی رو بغل کنم و بهش شیر بدم اونو شیرخشکیش کردم و .... خلاصه الان ۲۳ماهشه بازم مامانی شده و ارتباطش با پدرش هم خیلی خوبه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تا میتونی وقتت رو بذار براش و باهاش بازی کن . بچه ها تو این سن عاشق بازی کردنن

اره دقیقا ولی من وقت بازی کردن باهاش رو.ندارم و حوصله بازیو ندارم ولی برعکس باباش یجوری بازیش میده ک بچم ذوق میکنه