2789

ی خریدیم؟؟؟اصلا میشد خرید کرد یه قیامتی بود خدا می دونه والله مردم میگن پول نداریم طلافروشی ها غلغله بودن اصلا یه وضعی بود تو عید هم آنقدر شلوغ نبود

من یه نقل خریدم به نیت ازدواج برادرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی واسه چی ولم کن خواهرمن تنها اعتقادم چیزایی ک دینم و قران گفتهخرافات رو ندوسبرای امام حسین اعتقا ...

از جایی نیومده اما خب باحاله 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

شال  سفید   به  نیت سلامتی

جاسوییچی   ماشین   بهتر

طلا ریز    رزق و روزی

لوازم التحریر    به نیت    بهبود درس بچه هام

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تاپیک یکی مونده به اخرمو بخون کلی چیز میز خریدن

اخرش متوجه نشدم قسمت آخر چرا وقتی پزشک اعظم برگشت فرمانده نبود؟ چرا پزشک اعظم بعد ۵ سال فرمانده رو پیدا کرد؟ میدونی؟

و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
اخرش متوجه نشدم قسمت آخر چرا وقتی پزشک اعظم برگشت فرمانده نبود؟ چرا پزشک اعظم بعد ۵ سال فرمانده رو پ ...

😂😂وقتی از دریچه اومد دیگه اون زمان برنگشت 

رفت یه زمان دیگ 

و تو یه رستوران تو اینده راجب چویونگ شنید و پیداش کرد 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
😂😂وقتی از دریچه اومد دیگه اون زمان برنگشت رفت یه زمان دیگ و تو یه رستوران تو اینده راجب چویونگ شنی ...

اها فقط اونجاش بد بود که دیر پیداش کرد و اخرش با هم حرف نزدن☹ من امروز اخرین قسمتش دیدم😂🥺مرسی که گفتی

و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)