2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واقعا این نذریا رو خدا قبولشون داره؟؟؟ اگه اره که من به عدالت خدا شک میکنم

شما به قبول شدن نذری شک نکن به شعور مردم شک کن ،صاحب نذری راه بیفته دنبال مروم ببینه کجا میندازن اشغالشونو ،تو زندگی روزمره هم اون ادمی که خیابون رو به کثافت کشیده دقیقا همینه و اشغالها رو بیرون میریزه جدیدا عادت کردیم صورت مسئله رو پاک کنیم به جای بالا بردن تربیت اجتماعیمون

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

بعدجالبهدقیقا تو محرم و عزای امام حسین همه یاد تفهیم اداب اجتماعی میفتیم ترافیک،اشغال من نمیگم هدف وسیله رو توجیه میکنه امام حسین خیلی مقام بالایی دارن وقرار هم نیست با برگزاری مراسم عزای ایشون درحق بقیه جفا بشه ولی انصافا چرا ما دقیقا تو این ایام یادمون میفته فرهنگ اجتماعیمون ضعیفه عزیزای دل اشغال نریختنتو خیابون باید به یه فرهنگ تبدیل بشه و متاسفانه تو مراسمهای مذهبی و غیر مذهبی که جمعیت زیاد جمع میشه نمود بیشتری داره والا من دیدم طرف شیشه سانتافه رو پایین کشید پوست موزش رو انداخت بیرون و ارزو کردم کاش به جای ساختن ظاهر باطنش رو میساخت،کم پیش نیامده طرف تو اتوبان یا خیابون تصادف خسارتی کرده با اینکه قانونا باید راه بندون ایجاد نکنن ماشین رو حرکت نمیده که چی گلکیر خط برداشته دوساعت پشت ترافیکیم تا پلیس بیاد یا جالبتر یه بار تو بزرگراه ترافیک شد اومدیم جلوتر دیدیم اون لاین تصادف شده اوناییکه تو لاین ما بودن نزدیک صحنه تصادف ترمز میکردن برای بررسی صحنه،یعنی لاینی که تصادف بود ترافیک نبود لاین ما که خبری نبود از فرهنگ بالای ایرانی ترافیک بود

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید