2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

190 بازدید | 11 پست

تا الان دو بار خیانت کرده فقط هم تو محل کارش ک یکی از خانما اخراج شد و رابطه ش تموم شد و دومی هم ب زور دعوا ازش جدا شد و الان هم یه دختر دیگه رو زیر نظر داره تو محله کارش و من حسش میکنم مثه هر بار 

از طرز نگارش و کاراش 

بنظرتون چکار کنم😞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طلاق بگیر تا مریضی نگرفتی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

بزن به سلیطه بازی حق طلاق رو ازش بگیر یه خونه یا ماشین به اسمت کنه بعد از زندگیت پرتش کن بیرون 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

بزن به سلیطه بازی حق طلاق رو ازش بگیر یه خونه یا ماشین به اسمت کنه بعد از زندگیت پرتش کن بیرون

هر بار انکارش می‌کنه و مدرکی ندارم ازش به جز چت هاش و تماس های ک اونم وکیل گفت ب درد نخوره حذفش کردم

مردا وقیح تر ازین حرفا شدن که خونه و ماشین بنام زنها سر این مسائل کنن.دیگع مثل قبلها نیست.اینجور مردا وقیح هستن اما زنها و دخترای ناجور مردها رو خیلی وقیح کردن

واقعیتی رو قبول کن.این مرد تا اخرش همینه.درست هم نمیشه.بیخیال شو.اگر میخوای زندگی این باغچه رو بیل ن ...

من کنجکاوی نمی کنم نمی گردم تو گوشیش تا روحیه مو نیازم ولی اون از طرز رفتار و کارهاش نشون میده

هر بار انکارش می‌کنه و مدرکی ندارم ازش به جز چت هاش و تماس های ک اونم وکیل گفت ب درد نخوره حذفش کردم

متاسفم عزیزم 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

من کنجکاوی نمی کنم نمی گردم تو گوشیش تا روحیه مو نیازم ولی اون از طرز رفتار و کارهاش نشون میده

عزیزم اگر نمیتونی یا نمیخوای به هردلیلی جدا بشی این واقعیت رو بپذیر.متاسفانه الان مردهایی که آدم فکرشم نمیکنه دنبال این کارا افتادن.خدا خودش کمک کنه