2777
2789
عنوان

کممممممک دارم از استرس میمیرم

985 بازدید | 66 پست

پسرمو ختنه کردم فردا یعنی شنبه میشه ده روز ولی حلقه اش همچنان سرجاشه...سمت راست گره پایین حلقه یه کوچولو قلمبه زده بیرون و روش یه چیزای مثل عفونت یا ترشح داره که سفته...زوم کنید میبینید 

کسی بوده که بچه اش اینجوری باشه؟ ناگفته نماند که داره ازونوره گره یعنی سمت چپ هم همین شکلی میره دور تا دوره حلقه .نمیدونم داره میفته یا عفونت کرده نگررررانم 😢😢😢😢😢😢😢😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها نگرانه خب دركش كنين

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

عزیزم این حلقش جدا شده فقط باید درش یاری اروم بکشش در میاد یکم پسرت گریه میکنه نترس در یار . اینجوری عفونت میکنه. الانم درد داره گناه داره دریار حتما

پسر منم اینجوری شد . یک روز واستادم نیومد بیرون خودم درش اوردم. یکم گریه کرد اما دیگه راحت شد

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)

استارتر جان بعد بگو ني ني يار تاپيكت رو پاك كنه عزيزم ميدونم از بس استرس داري عكس گذاشتي عزيزم منم اطلاعي ندارم زنگ بزنيد به همون پزشكش كه ختنش كرده راهنماييتون ميكنه

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 

حلقه بايد سر يك هفته خودش جدا بشه

معمولا هر دوروز دكتر ويزيت ميكنه

اگر به پزشك خودش دسترسي نداري به يه پزشك اطفال يا جراح  ديگه مراجعه كن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.