2777
2789
تا حالا ندیده کسی که جدا جدا بخونه

چرا دیدم اطرافم ولی خودم در کنار هم می خونم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر از مرجع یا امام جماعت محلتون که علم لازم را داشته باشد پرسیدید و گفتند اشکال ندارد که هیچ موفق ب ...

من پاسال از یک طلبه بود تو محرم پرسیدم گفت اتفاقا ثوابش اینطوری بیشتره اگر فرادا می خونید 

من پاسال از یک طلبه بود تو محرم پرسیدم گفت اتفاقا ثوابش اینطوری بیشتره اگر فرادا می خونید

خانم هرجور خودتون میدونید من وظیفه ام بود راهنمایی تون کنم حالا می خوایید اونجوری بخونید می خوایید روی هم بخونید از من چیزی کم نمیشه ولی اگر بپرسید و مطمئن بشید که درسته کارتون کامل میشه که حالا هم میگید پرسیدید و مطمئن هستید که هیچ موفق باشید  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چرا اینطوری جواب میدید

آخه میگم دیدم توی اطرافیانم که اینجوری نماز می خوانند باز شما میگید مثلاً کی دارم میگم که اطرافم 

اول اومدم تو تاپیک گفتم خدایا این دیگه چه سوالیه؟!

اینقدر موضوع کم اومده می‌خوان چت کنن راجع به اینکه کی نماز خونده، کی نخونده؟!!

بعد فهمیدم مسئله شما جدا جدا خوندنه.

بله وقتی اسمش نماز عصر یا نماز عشاء هست خوب معلومه بهتره تو وقت خودش خونده بشه.

داداش من تقریبا همیشه جدا میخونه. ولی من فعلا چون بچه دارم گاهی با هم میخونم، چون یهو دومی خیلی دیر میشه.