2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قبول کنه من هنوز نخوندم

قبول حق چرا نخوندی اگر همون موقع که به ذهنتون میاد بلند نشید نخوانید دیگه هی کار پیس میاد آخرش هم نمی خونید  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

قبول حق چرا نخوندی اگر همون موقع که به ذهنتون میاد بلند نشید نخوانید دیگه هی کار پیس میاد آخرش هم نم ...

من سه رکعت مغربم رو خوندم چهار رکعت عشا رو گذاشتم یکی دوساعت دیگه بخونم کلا جدا جدا می خونم 

من سه رکعت مغربم رو خوندم چهار رکعت عشا رو گذاشتم یکی دوساعت دیگه بخونم کلا جدا جدا می خونم

چرا جدا با هم بخون راستش نمیدونم کارتون درسته یا نه ولی بپرسید حتما از یه مرجعی یا امام جماعت مسجد محلتون که ببینید درسته یا نه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چرا جدا با هم بخون راستش نمیدونم کارتون درسته یا نه ولی بپرسید حتما از یه مرجعی یا امام جماعت مسجد م ...

نگاه کنید من تحقیق کردم وقتی هنوز اذان عصر نشده چطور میشه نماز خوند وتو قرآن هم گفته شده 5 نوبت نه سه نوبت بنظرم باید جدا خونده بشه نه باهم 

نگاه کنید من تحقیق کردم وقتی هنوز اذان عصر نشده چطور میشه نماز خوند وتو قرآن هم گفته شده 5 نوبت نه س ...

ببینید اون پنج نوبت به هرکدوم میگن یعنی به نماز ظهر یک نوبت نماز عصر یک نوبت بشمارید میشه پنج نوبت به اینا میگن نوبت ولی خودتون تحقیق نکنید ممکنه اشتباه کنید بازم بپرسید کار از محکم کاری عیب پیدا نمی کنه

ببینید اون پنج نوبت به هرکدوم میگن یعنی به نماز ظهر یک نوبت نماز عصر یک نوبت بشمارید میشه پنج نوبت ب ...

خیلی از شیعه ها هستن که جدا جدا می خونند و میگن درستش همینه و ثواب داره 

ببینید اون پنج نوبت به هرکدوم میگن یعنی به نماز ظهر یک نوبت نماز عصر یک نوبت بشمارید میشه پنج نوبت ب ...

حتی از علما می گند نماز در وقت فضیلت بخونیم بهتره 

خیلی از شیعه ها هستن که جدا جدا می خونند و میگن درستش همینه و ثواب داره

عزیزم شما از کار بلدش بپرس میگم بپرسید مطمئن بشید

حتی از علما می گند نماز در وقت فضیلت بخونیم بهتره

چه اصراری بر حرفتون دارید   بپرسید تا مطمئن بشید

پرسیدم از چند نفر گفتن اینطوری فضیلت داره

اگر از مرجع یا امام جماعت محلتون که علم لازم را داشته باشد پرسیدید و گفتند اشکال ندارد که هیچ موفق باشید