2777
2789
عنوان

خواستگار لر

1881 بازدید | 67 پست

من شمالیم و یه خواستگار لر دارم

هنوز ندیدمش ولی خیلی تعریفشو کردن وضعیت مالیش خودش خانوادش..بختیارین فکر کنم(البته که خب باید دید و صحبت کرد و اینا) ولی نمیدونم چرا دلشوره دارم

نمیدونم اجازه بدم یا نه

دو س پ س ر دارم ولی اون امادگی ازدواج نداره یعنی کارش اوکی نیست و خب یخوردم تنش داریم تو رابطه

نمیدونم چیکار کنم اجازه بدم بیان ببینم پسره رو یا نه؟ اگه بیان و اوکی باشه پارتنرم رو چیکار کنم؟ اصلا گیجم نمیدونم با اونا میسازم نمیسازم

کلا دچار استرس زیادی هستم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا  سالها پیش من یه منطقه ای طرح بودم بعد مدام بهم یاداوری میکردن لر با بختیاری فرق داره هی میگفتن ما بختیاری هستیم نگو لر  !!!!فکر کنم لرها با بختیاری فرق داره بعد خود لرها هم چند مدل و دسته متفاوت دارن که یکم تفاوت اداب و رسوم دارن 

حالا درکل همه گل و ماهن ولی کبوتر با کبوتر باز با باز بهتره چون تفاوت فرهنگ دیگه اذیت نمیکنه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

والا سالها پیش من یه منطقه ای طرح بودم بعد مدام بهم یاداوری میکردن لر با بختیاری فرق داره هی میگفتن ...

اون کسی که معرفی کرده بود میگفت طایفه بختیاریا..من نمیشناسم چطورین

متعهد باش به پارتنرت

میدونین دائما این استرس از سمت خانوادم بهم وارد میشه که مثلا موقعیت خوبو رد کنی دیگه ممکنه برات پیش نیاد و چون دوست پس رمم جدی نمیکنه قضیه رو اونا جدی نمیدوننش

منم دلم نمیخواد تصمیمی بگیرم که بعدش پشیمون شم

چون ازدواج یه عمر زندگیه

میخوام هم منطقی باسم هم احساساتمو در نظر بگیرم

با دوست پسرت در میون گزاشتی ؟

فشار خانوادمو؟ اره بهش گفتم غیر مستقیم بهش گفتم خواستگارم دارم اقدام کنه

ولی میگه کارم جور نیست و بیشتر سکوت میکنه و انگار ناراحت میشه منم زیاد نمیگم

تازه سال بعد مستاجرشون پاشه میخواد یه کاری شروع کنه

نمیدونم از منفی بافیمه یا چی 

ولی بعضی وقتا به این فکر میکنم که اگه سال بعدم نتونه شروع کنه یا از این کار ب اون کار بپره چون کارش نگرفته یا بزنه زیرش و بهونه بیاره چی

خودتون قراره کجا زندگی کنید اگه شمال میمونید روش فکر کن

چند ساعتی محل رندگیش با ما فاصله داره هنوز راجع به محل زندگی صحبت نکردم

خودم دوست دارم نزدیک خانوادم باشم حداقل کمتر از فاصله۴.۵ ساعت.

الانم انقدر درگیر کلاس و امتحانم نمیتونم فکر کنم میخوام به مامانم بگم اگه قراره بیان یکی دو هفته دیگه بیان

خوب بودما

تا زنگ زدن استرسی شدم