2777
2789
عنوان

من ساده نیستم فقط مثل خیلیا

252 بازدید | 12 پست

نقشه نمیکشم واسه آدمای زندگیم تا ازشون سود ببرم

فقط و فقط خواستم حالمون خوب باشه اینارو نزارید پای سادگی بزارید پای انسانیت 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردی بود؟ نفهمیدم یعنی چی

چیز خاصی نگفتم ما به خب میگیم خو

حواسم نبود فکردم شماهم میگین خو

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

والا فک میکنن اسکولیم ولی نمیدونن بیشتر از اونا میفهمیم

دقیقا 

هی سعی میکنیم از اشتباهاتشون چشم پوشی کنیم اما هرچقدر چشم پوشی می‌کنی فکر میکنن خنگیم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

دنیا همینه خوبی رو با سادگی اشتباه میگیرن، اون روزایی که من میومدمتو سایت و از خانوما مثلامیپرسیدم دوستم از یه خوراکی تو گذشته خوشش اومده اسمش چیه که براش تهیه کنم یا چطور سورپرایزش کنم اون داشته نقشه میکشیده تاچطورتحقیر کنه. این قسمت بیشتر از همه حرفها، دعواهاش و گیر دادن الکی هاش ناراحتم کرده و هر کاری میکنم نمی تونم با خودم کنار بیام

⁦⁩⁦
چیکار کردی که اینجوری میگی؟

خودش می‌دونه برای اینکه حال دلمون خوب باشه چیکار کردم 

دنیا همینه خوبی رو با سادگی اشتباه میگیرن، اون روزایی که من میومدمتو سایت و از خانوما مثلامیپرسیدم د ...

دقیقا میدونید قسمت سختش کجاست 

قسمت سختش اونجاست که وقتی دوستش داری سعی می‌کنی دروغ هاشو چشم پوشی کنی و وانمود کنی باور کردی اما اون درون خودش میگه خیلی خنگه

دقیقا میدونید قسمت سختش کجاست قسمت سختش اونجاست که وقتی دوستش داری سعی می‌کنی دروغ هاشو چشم پوشی کنی ...

اره دقیقا همینه ، سختتر از اون هم هست اینکه بعدا اگه یه مسئله ای از زندگی شخصیت رو نگی راحت به دروغگوبودن متهم‌میشی. 

⁦⁩⁦
اره دقیقا همینه ، سختتر از اون هم هست اینکه بعدا اگه یه مسئله ای از زندگی شخصیت رو نگی راحت به دروغگ ...

دقیقا دقیقا تازه می‌خوان ته رو محکوم کنن هی روزگار نامرد