2777
2789
عنوان

افسردگی

82 بازدید | 6 پست

اونایی که میخان بگن خرافاته اونا پیام نزارن

اونا ک اعتقاد دارن بیان بگن ک من افسردگی شدید دارم همش غمگینم از وقتی باردار شدم بنظرتون چی بخرم امروز بلکه خوب بشم تاسال اینده؟

الانم بارداری یا زایمان کردی؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

الانم بارداری یا زایمان کردی؟

زایمان کردم بچم یک سالشه ولی از دوران بارداری افسردگی گرفتم چند وقت ی بار عود میکنه دوباره خوب میشم دوباره برمیگرده یچمم خیلی اذیت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان کردم بچم یک سالشه ولی از دوران بارداری افسردگی گرفتم چند وقت ی بار عود میکنه دوباره خوب میشم ...

وای منم افسردگی گرفتم به این امید بودم بعد زایمان خوب بشم😔 میشه بپرسم علائمت چیه؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

وای منم افسردگی گرفتم به این امید بودم بعد زایمان خوب بشم😔 میشه بپرسم علائمت چیه؟

همش ناراحتم گریه شدید چیزی خوشحالم نمیکنه مدام غر میزنم

بارداری سختی داشتم گفتم بچمو ببینم حالم خوب میشه ولی چ بسا روحیم بدتر شد.شیاف پروژسترون استفاده میکنی؟

همش ناراحتم گریه شدید چیزی خوشحالم نمیکنه مدام غر میزنمبارداری سختی داشتم گفتم بچمو ببینم حالم خوب م ...

اوایل بارداری استفاده کردم  الان دیگه نه ولی حالم خیلی بده😭😭