2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم به خاطر شامپو یا آبه چون الان خیلی زیاد شده ولی تو قدیم نبود🙄

من خودم کوتاه کردم و دارم رسیدگی میکنم بهش الان نداره خداروشکر و بلند شده دیگه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

وقتی مو بلند میشع دیگ آبرسانی نمیشه و خشک میشه و باعث میشه تار موها نازک و دوشاخه بشه. از سرشونه ب پایین دیگ ابرسانی نمیشه باید با ماسک مو و سرم مو ابرسانی بشن

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻
وقتی مو بلند میشع دیگ آبرسانی نمیشه و خشک میشه و باعث میشه تار موها نازک و دوشاخه بشه. از سرشونه ب پ ...

اره دو شاخه شدن موهام کلافم کرده همش باید تند تند کوتا کنم یعنی ابرسانی کنم موخوره نمیزنه

آسی ی پیجی هس ی محصولی رو معرفی کرده 50درصد موخوره ها رو از بین میبره کلی ام رضایت داره  من میخام بگیرم ولی دو دلم منتظرم خواهرم بگیره اگ تاثیر داش منم میگیرم 

چطوری رسیدگی میکنی شامپو چی میزنی

شامپوم همون سیر پرژکه 

ولی میگن شامپو سدر فک کنم دقیق یادم نیست برا موخوره خوبه

سرم و ماسک مو میزنم 

بعضی وقتاهم روغن نارگیل 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
اره دو شاخه شدن موهام کلافم کرده همش باید تند تند کوتا کنم یعنی ابرسانی کنم موخوره نمیزنه

اره من خودمم موهام بلنده و موخوره داره ولی از وقتی ک ماسک مو میزنم کمتر موخوره میگیرن سرم هم بعده حموم میزنم