2777
2789
عنوان

مربی پیلاتس

1101 بازدید | 13 پست

سلام  کسی هست که مربی پیلاتس باشه یا واسه کلاسای مربی گریش ثبت نام کرده باشه 

اصلا بنظرتون خوبه آینده شغلی داره که برم یا هزینه ی اضافیه

لطفراهنماییم کنید

بله اگه وقتشو داري برو من از مربيم شنيدم كه كلا ٣ماهه ميتوني مدركشو بگيري فقط بايد مدام پيگير باشي و مدركتو به روز كني درآمدش خيلي نيس ولي حسنش اينه كه هميشه ورزش ميكني و خوش اندام مي موني

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینترنتی بودنش خبر ندارم چون من باشگاه میرم از طریق استادم متوجه شدم و مدارکمم دادم خودش برد برام سی تومن ثبت نام بود.  ولی واسه شروع کلاسا ها هم باید صدو ده تومن واریز کنیم

از اینترنتی بودنش خبر ندارم چون من باشگاه میرم از طریق استادم متوجه شدم و مدارکمم دادم خودش برد برام ...

ببخشید میشه بپرسم کیا میتونن شرکت کنن این کارگاها رو؟یعنی چقد باید سابقه ورزشی داشته باشی؟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
ببخشید میشه بپرسم کیا میتونن شرکت کنن این کارگاها رو؟یعنی چقد باید سابقه ورزشی داشته باشی؟

سابقهورزشیه زیادی نمیخواد.  فقط باید حرکاتو بلد باشی من خودم تازه چندماهه که میرم.  سابقه ای نمیخواد

سابقهورزشیه زیادی نمیخواد.  فقط باید حرکاتو بلد باشی من خودم تازه چندماهه که میرم.  سابقه ...

مرسی گلم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
من ثبت نام اولیه رو انجام دادم حالا کلاساش شروع شده  دو دل شدم برم یانرم میترسم برم  ...

عزیزم شما کجا ثبت نام کردی؟منم میخوام مربی پیلاتس باشم ولی دیپلم ندارم قبول میکنن به نظرت؟

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 
عزیزم شما کجا ثبت نام کردی؟منم میخوام مربی پیلاتس باشم ولی دیپلم ندارم قبول میکنن به نظرت؟

آره فکر نکنم ربطی به مدرک داشته باشه 

از مربی های پیلاتس بپرس زمان ثبت نام رو بهت میگن 

خودم که نشد این دوره برم