2777
2789
عنوان

روروئک

185 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کیا رورویک داشتن. لطفا بگین مارکش چی بوده

من بین روما و مکس دلیجان و ارابه بامزی موندم کدوم بخرم

کیا از این سه مدل داشتن راضی بودن؟ 

میدونم روروئک منسوخ شده اما در حد گلاب به روتون ی سرویس رفتن  یا برنج دم دادن نیاز دارم بچه ام خودشو هلاک میکنه از گریه

همتا اسم خـودمه♥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای دوتا بچه هام دلیجان خریدم 

ان شالله سومی هم دلیجان میخرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من برای دوتا بچه هام دلیجان خریدم ان شالله سومی هم دلیجان میخرم

مرسی گلم من مکس خریدم اول بعد دیدم هم سنگینه و هم اینکه رو فرش خوب نمیره سنگینه بچه منم لاغره نمیتونست تکونش بده وگرنه خیلی قشنگ و محکم بود

دیگه با بچه رفتیم مغازه دلیجان یوفو بالاترین ارتفاعش هم براش کوتاه بود نهایت یک ماه دیگه کلا کوچیک میشد

اخرش ارابه گرفتم فعلا راضیم البته کلا من روزی پنج دقیقه مواقع ضروری میزارم

همتا اسم خـودمه♥
مرسی گلم من مکس خریدم اول بعد دیدم هم سنگینه و هم اینکه رو فرش خوب نمیره سنگینه بچه منم لاغره نمیتون ...

بسلامتی 🌺🌺🌺

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️