2777
2789
عنوان

روزه آب

141 بازدید | 12 پست

دلم میخواد برای کاهش وزن شروع کنم  خیلی تحقیق کردم خیلیا نتیجه گرفتن خانم ها و آقایونی که نتیجه گرفتن و عوارضی نداشته یا داشته تو این تاپیک‌به من و دوستای زیادی که اینجا دنبال راه حل سریع کاهش وزن میگردن کمک کنن

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از روز اول به دنیا اومدنم روزه آب بودم😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

روزه ی آبو که من نمیتونم طاقت بیارم اما یه ۲۰روزی میشه صبح که بیدار میشم آب ولرم روبه گرمی ویک عددلیمو تازه میچلونم داخلش میخورم بعد ۵تا لیوانم آب ولرم میخورم تا ۲ساعت چیزی نمیخورم شکمم خیلی کوچولوتر شده 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

من رژیم تخم مرغ گرفتم تو دو هفته پنج کیلو کم کردم

چ هست🙄ی

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
روزه ی آبو که من نمیتونم طاقت بیارم اما یه ۲۰روزی میشه صبح که بیدار میشم آب ولرم روبه گرمی ویک عددلی ...

اینم عالیه

شما سر از خود انجام دادید یا کسی معرفی کرد

فست بگیر گل

خوب همون فستینگه قبولش نکرد نی نی سایت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز