😬😁سلام میشه قلقاتون رو برای یه قرمه سبزی خوشمزه بگین؟❤️
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سبزی رو با روغن زیاد سرخ میکنم انقدری که قشنگ تیره بشه
آب قلم هم تو فریزر بسته بندی کردم از اون هم میندازم داخل خورشت
بعد من پودر چاشنی قرمه و قیمه هاتی کارا میخرم همیشه نصف قاشق غذاخوری میریزم تو خورشت هام خیلی خوشمزه میکنه
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋
سبزی رو که خواستی سرخ کنی اول بدون روغن بزار رو شعله تا کاملا آبش تبخیر بشه بعد روغن بریز قشنگ سرخش کن.لیمو هم هسته هاشو دربیار بریز توش آخر سر چند قطره آبلیمو بریز تو قرمه سبزیت مزشو عالی میکنه شیرینی سبزی رو میگیره
نه من امتحان کردم طعمشو عوض کرد فقط خورشت رو تیره و غلیظ میکنه همین
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋
رنگ قرمه سبزی رو یه جوری میکنه بنظر من هر رب یا آلوچه ای نیاز نیست قرمه سبزی فقط خورد کردن و سرخ کردن سبزی مهمه چاشنی فقط لیمو عمانی ادویه زردچوبه با فلفل سیاه
ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
منم دقیقا سبزی رو اول بدون روغن اب شو میگیرم بعد با روغن مزارم حسابی سرخ بشه
اینجوری خیلی عالی میشه آب سبزی داخلش موندنی سبزی حالت لجنی پیدا میکنه
اما آبش خشک میشه بعد روغن میریزی قشنگ دون دون میشه سبزی ها