2777
2789
من کارمندم و کلا مستقل هستم ولی خب همسرم براش عادت شده که همش من خرج کنم و ...نفقه من الان چقدره؟ ای ...

نفقه توافقیه..ولی باید هزینه لباس. ‌خوراک ..پوشاک..مسکن رو بهت بده...کارشناس باتوجه ب شاَن خانوادت قبل ازدواج نطر میده..مثن میبایس توافق کنین ک روزی ۳۰۰هزار بهتون پرداخت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر من نمیدونم با چه چیزی خانومای اینجا بدون هیچ مدرکی که از طرف بگیرن بهش اطمینان میکنن!

هر کی اومد اینجا گفت وکیلم یا مشاور و هر چی مطمئنید راست میگه؟؟؟؟؟؟

نی نی یارا گفتن بارها حتی خود من اینحا به کسی اطمینان نکنید بازم گوش شنوایی نیست

@_mahyar ❌آقاهستم❌

نفقه توافقیه..ولی باید هزینه لباس. ‌خوراک ..پوشاک..مسکن رو بهت بده...کارشناس باتوجه ب شاَن خانوادت ق ...

توافق که اگه میشد به زور متوسل نمیشدم 

تحصیلات و شاغل بودن خودم چی؟

من کارمندم و کلا مستقل هستم ولی خب همسرم براش عادت شده که همش من خرج کنم و ...نفقه من الان چقدره؟ ای ...

ببخشید درحال حاضر باهم زندگی میکنین؟

میتونین از تاریخی که نفقه نداده دادخواست مطالبه نفقه بدین و اصلا هم شاغل بودن شما چیزی از مسئولیت ایشون کم نمیکنه