یه سر به بالاشهر و وضع زندگی مایه دارا بزنی .با جزییاتشاید نظرت عوض بشه .طرف دخترش افسردگی حاد داره ...
دوست عزیز مریضی و مشکلات و افسردگی و.... اینا ربطی به پول ندارن هم فقرا دچارش میشن هم پولدارا ولی خب زمین تا اسمون فرق هست بینشون
خلاصه هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره دروغ محضه
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پول و سرمایه لازمه زندگیه این که شکی درش نیست.ولی معیار های خوشبختی و رضایت از زندگی تو افراد مختلف ...
خب بازم به نظرم لازمه نخوام بگم همه ولی اکثر معیارهای خوشبختی بازم پوله همین مثالی که خودتون زدین وقتی یه نفر با در کنار بودن خانوادش شاد میشه خب باید پول به انداره کافی داشته باشن که بتونن وقت زیادی رو باهم بگزرونن نه اینکه کلی دغدغه مالی داشته باشن که بخوان صبح تا شب کار کنن ویا از نظر عصاب مشکل پیدا کنن
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍