2777
2789
عنوان

من پولو به عشق ترجیح میدم شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 65 پست
باز خوبه این دختر باباش پول داره به پاش میریزه تو خانواده فقیر هم همچین موردی دیدم و دریغ از یه دوا ...

آره 

ولی حتی روانپزشکای خارجیم عاجز موندن تو درمانش 

هیچکس دردشو نمیدونه متاسفانه 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه طرف پولدار باشه سیلی نزنه بهت؟😂🫤🤦🏽‍♀️

😂😂

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

پول که داشته باشی مشکلاتت کمتره ،غصه ها کم ناراحتیا کم .تمام مشکلات با پول لعنتی حل میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

وقتی پول نباشه عشق هم کم کم از بین میره

دیدم که میگم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

من تو سخت ترین روزام پول نداشتم الانم ندارم پس اگه تو سخت ترین روزام نیست ترجیح میدم عشق باشه عشق بهتر از هزار میلیارد پوله

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

شما زندگی پایین شهری ها و بی پول ها رو ببینی خیلی بدتره واقعا

مگه من گفتم پولداری بده؟

پول خیلیم عالیه و خیلی از مشکلات رو حل می کنه درسته.

ولی اینکه از همه چیت حتی انسانیتت بگذری تا پولداری بشی کار درستی نیس به نظرم.تهشم پشیمونیه شک ندارم.

والا من خودمم پولدار نیستم .

ولی خداروشکر می کنم بخاطر داشته هام هر چند کوچیک هر چند کم.

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️