2777
2789
عنوان

من پولو به عشق ترجیح میدم شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 65 پست
من که عشق رو ترجیح دادم، والان ۱۰ ساله باهاش زندگی میکنم، حتی همه دنیارم بهم بدن یه لحظه باهم بودنمو ...

افرین ...بهترین کامنت 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به دست نی نی سایتی ها خورده میشی 😕

پول مهمه منم بین یه ادم پولدار و معمولی پولدارو انتخاب میکنم ولی اینکه میگی به خاطر پول زندگی و بچه رو هم ول میکنم اصلا حرف قشنگی نیست دیگه تکرار نکن فلفل میریزم تو دهنت😂😂😂

من که عشق رو ترجیح دادم، والان ۱۰ ساله باهاش زندگی میکنم، حتی همه دنیارم بهم بدن یه لحظه باهم بودنمو ...

پایدار باشین همیشه کنار هم شاد باشین 🩵

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

یه سر به بالاشهر و وضع زندگی مایه دارا بزنی .با جزییات

شاید نظرت عوض بشه .

طرف دخترش افسردگی حاد داره هر روز به یه شیوه ی جدید اقدام به خودکشی می کنه معلوم نیس کی جواب بده این کاراش .پدرش حاضره کل زندگی و چند تا کارخونه و ساختمون و ...بفروشه فقط یکبار دیگه لبخند دخترشو ببینه💔.

مثل مرده متحرکن هر دو.

برا امثال ما شاید مسخره بنظر بیاد ولی هر کسی مشکل و معضلات خاص خودشو داره دیگه..

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
یه سر به بالاشهر و وضع زندگی مایه دارا بزنی .با جزییاتشاید نظرت عوض بشه .طرف دخترش افسردگی حاد داره ...

باز خوبه این دختر باباش پول داره به پاش میریزه تو خانواده فقیر هم همچین موردی دیدم و دریغ از یه دوا دکتر