2777
2789
عنوان

شام 🙃🙃🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 4950 بازدید | 140 پست
بله گلم

جنوبیا عشقن، الهی ک همیشه سلامت و شاد باشی 🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فدات شما کدوم شهری

من مادرم تبریزی هستند، پدر‌‌ تهران

از بدو تولد تا قبل از مهاجرت تهران زندگی‌ کردم‌😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دست راستت رو سرع ما 😐💔😂

😍😍🫂🫂

@arhich دیشب راجع به سبزی و قورمه سبزی حرف شد، امروز گفتم یه خورشت کرفس بزارم😋😍 صفحه اول عکس گذاش ...

وااااااای عزیزم😍😍😍😍😍😍

عالی شده😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون که تگم کردی لذت بردم 😍😍😍😍😍😍

نوش جانت عزیزم چقدر خوب شده کدبانو 

نمیدونم چه اعلان تگت برام نیومده بود و یادت کردم و گفتم ببینم تاپیک اگر زدی ببینم که دیدم بعلهههههههه😍😍😍❤️❤️

انگار حس کردم یک خورشت کرفس عالی پختی

نوش جانتون عزیزم

عالییییییییی شده منم هوس کردم بجای منم بخور عزیزم😘😘😘😘😘😘😘

وااااااای عزیزم😍😍😍😍😍😍عالی شده😍😍😍😍😍😍😍😍ممنون که تگم کردی لذت بردم 😍😍😍😍😍😍نوش جانت ع ...

قربونتون برم من ک اینقدر مهربون و با انرژی هستید🥰🥰🌷🌷🌹🌹

چشم 🥰🫂

قربونتون برم من ک اینقدر مهربون و با انرژی هستید🥰🥰🌷🌷🌹🌹چشم 🥰🫂

سلامت و شادان باشی همیشه عزیزم😘😘😘😘

ازت انرژی میگیرم دختر مهربون❤️❤️❤️

چشمهای زیبات پر از نور عزیزم نوش جانت😘😘😘😘😘

غذای امشب دادم پدر جان کباب بزنه🥰ناهار فردا قورمه سبزی از الان گذاشتم

به به😍🥰😋😋🤩😘🤩دست پدرجان دردنکنه

مهمون نمیخواین؟😁🫠🙃 تولوخدا من بیام خونتون😇😇

به به😍🥰😋😋🤩😘🤩دست پدرجان دردنکنهمهمون نمیخواین؟😁🫠🙃 تولوخدا من بیام خونتون😇😇

مرسی خوشگلم 🥰😍😍😍😘😘

یهو خیلی زرنگ شدم واس فردا گذاشتم🤭😅🥰

من که از خدامه شما بیاید شما تاج سرما هستید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 زود بیا ایران طرف ما بیا😍😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مرسی خوشگلم 🥰😍😍😍😘😘یهو خیلی زرنگ شدم واس فردا گذاشتم🤭😅🥰من که از خدامه شما بیاید شما تاج سرما ...

قربونت برم عااالیه دستت دردنکنه😍😍

فدات بشم مهربون شما لطف داری 🌹