2777
2789
عنوان

کسی بوده که

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست
دیان مقدار مال منو کمتر هم کرده! من نگران جوشم 

بلوط جان نمیدونم اعتقاد داری یا نه. ولی به نظرم طب سنتی رو امتحان کن عزیزم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

راستش اینه که... تغذیه ام وحشتناکه. عاشق کالباس و پاستا و بستنی و تنقلاتم. 

جاي شكرش باقيه كه إذعان ميكني تغذيه وحشتناكي داري 

شما چند ماه هر روز پياده روي بكن

فقط مواد مغذي و سالم بخور 

چطوره كه هر آشغالي دم دستت ميرسه ميريزي تو اين بدن ولي از أونور توقع بدن سالم  و بي دردسر داري؟ خيلي بي انصافيه

راستش با اين مدل تغذيه ات تا همين جا هم بدنت كلي بهت لطف كرده 

دختر به خودت رحم كن

بلوط جان نمیدونم اعتقاد داری یا نه. ولی به نظرم طب سنتی رو امتحان کن عزیزم.

خوبی دوست جان؟ امتحان کردم. برای همه موارد دیگه مفید بود ولی در این مورد متخصص نتونست تشخیص بده که تنبلیه و نتیجتا  درمانش فایده نکرد.

سلام به روی ماهت. راستش بلوط جان منم شوکه شدم در مورد نوع تغذیه ات خوندم...

یعنی میدونم که همه چیز رو بهتر از من میدونی... گفتن نداره... ولی فقط در مورد کالباس بگم که من لااقل یازده ساله لب نزدم!

برای جلوگیری از رشد باکتری تو سوسیس و کالباس بهش ماده ای می زنند که دقیقا روی سیستم تکثیر و DNA باکتری تاثیر میذاره...و دقیقا همین تاثیر رو البته با درجه کمتر میتونه روی سیستم های یوکاریوتی مثل بدن انسان هم بذاره!

یعنی سم خالصه کالباس و سوسیس...

من مطططططططططمئنم تغذیه ات تعدیل بشه وضعیتت درست میشه.

در عین حال درست متوجه پستت نشدم.

دکتر متخصص زنان نتونسته بیماریت رو تشخیص بده و یا دکتر طب سنتی؟

راستش من میون پزشکان بدترین خاطرات رو از متخصصان زنان دارم. به نظرم تا شرایط روتین هست بلدند فقط کارشون رو! تا اوضاع پیچیده میشه گریپاژ میکنند!!!!

این از این... یعنی اول بگرد و بگرد و یک متخصص زنان نه صرفا مشهور بلکه کاربلد پیدا کن.

دوم اینکه متخصص طب سنتی از روی علایمت و آزمایشاتت بهت دارو و تغییر سبک زندگی رو میده که موثره. من متخصصان طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش رو پیشنهاد می کنم که تحصیلات پزشکی عمومی دارند و دارند تخصص طب سنتی می گیرند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اگر ماشین زیر پات هست مدتی فکر کن ماشین نداری... تموم مسیرها رو از سرویس های عمومی استفاده کن. اینجوری مجبور میشی بیشتر راه بری...

معلومه وضعیت هورمونهات و تنظیمات بدنی ات عالیه که شکر خدا با توجه به نوع تغذیه ات چاق نیستی...

این بزرگترین نعمتیه که داری... قدرش رو بدون... خدا لطف بزرگی بهت کرده و مطمئنم که این مشکلت هم حل میشه.

سلام به روی ماهت. راستش بلوط جان منم شوکه شدم در مورد نوع تغذیه ات خوندم... یعنی میدونم که همه چیز ...

نه متخصص طب سنتی نتونست. آدم مشهوری نبود من میخواستم حتما پزشک عمومی هم باشه برای همین انتخابش کردم. مشکلات دیگرم حل شد ولی مشکل تنبلی نه. تشخیص نداد شاید اگه تشخیص میداد درست میکرد

بعد اون رفتم زنان که فهمید تنبلیه و برای پوستم و تنبلی دیان بهم داد که خدا خیرش بده پوستم عالی شد ولی مشکل پریود سرجاش موند. 

آره من متاسفانه خیلی مشکل با غذاهای مضر دارم.‌ معمولا من رو ادم بااراده ای میشناسند ولی وقتی به غذاهای خوشمزه میرسم  خیلی ضعیف و سست میشم! دیگه هرکس نقطه ضعفی داره. 

اگر ماشین زیر پات هست مدتی فکر کن ماشین نداری... تموم مسیرها رو از سرویس های عمومی استفاده کن. اینجو ...

علت چاق نبودنم اینه که یک سوم اشتهام غذا میخورم‌. جلوی پرخوری را -معمولا- میتونم بگیرم ولی بدخوری را هنوز نتونستم. کلا عشق عجیبی به غذا دارم.‌

ببین هر دکتر عمومی که ادعای طب سنتی می کنه کارش رو بلد نیست هاااا ! حواست باشه.

من همونجایی رو که گفتم توصیه می کنم چون خودم ازش جواب گرفتم. به نظرم ارزش داره تو نوبت بمونی و بهشون مراجعه کنی.

در مورد نوع تغذیه هم لازم نیست همه چیز رو یکدفعه قطع کنی. مثلا اولش از سوسیس و کالباس شروع کن که مضر تره. اونو اگر بتونی قطع کنی عالیه.

بستنی و تنقلات و پاستا و غیره رو در طول زمان میتونی کمتر کنی.

و مهمتر از همه اینکه خودت هم بهتر از من میدونی بابت تغذیه و بیماریت خودت رو تخطئه و سرزنش نکن... کیه که اخلاق بدی نداشته باشه که به سلامتی اش ضرر بزنه...

من خودم سر تنبلی و بی حوصلگی دندونهای نازنینم رو خیلی خراب کردم... البته من واقعا دل و دماغ و روحیه نداشتم...

هعععععععععععععی

ببین هر دکتر عمومی که ادعای طب سنتی می کنه کارش رو بلد نیست هاااا ! حواست باشه. من همونجایی رو که گ ...

آره باید از خیلی بدها شروع کنم و بقیه رو هم کم کم کمشون کنم

و مهمتر از همه اینکه خودت هم بهتر از من میدونی بابت تغذیه و بیماریت خودت رو تخطئه و سرزنش نکن... کیه ...

آره آدمیزاده دیگه. راستی مشکل معده خودت چی شد؟ سلیاک؟

سلام. نه دیگه اون که خوب نمیشه... مگر معجزه بشه... باید تا آخر عمر رژیم بدون گلوتن رو رعایت کنم...