2777
2789
عنوان

برای آشتی زن و شوهر چی بخرم

227 بازدید | 14 پست

۱۳ صفر 

میشه پول بزارم جدا ؟؟ 

حال بازار ندارم برم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغه

انجام نده

من دو بار امتحان کردم دقیقا برعکس شد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چرا دعوا میکنید که دنبال اشتی باشید 

خرافاته 

فقط قلبتو زیبا کن همین

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

ولی بیا و دیگه دعوا نکن 

دلشو نشکون تختشو بشکون😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
سوره مزمل رو بخون و ۱۰۰۱مرتبه یا ودود

این ۱۰۰۱ رو میگ باید پشت سر هم بگی بدون حرف زدن؟ 

همینطور بگم یاودود؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

پشت سر هم بگی بهتره ولی حرفم بزنی اشکالی فکر نمیکنم داشته باشه،راستی ی چیزی پاشو دو رکعت نماز استغاثه به امام زمان بخون ،ی دعا داره پیداش کن از مفاتیح برو زیر اسمون دعا شو بخون حاجتتو بخواه غیر ممکنه بهش نرسی،شاید حکمتی بوده من بیام تاپیکتو بخونم و این نماز رو بهت پیشنهاد بدم ،

پشت سر هم بگی بهتره ولی حرفم بزنی اشکالی فکر نمیکنم داشته باشه،راستی ی چیزی پاشو دو رکعت نماز استغاث ...

انجامش میدم