من جلوگیری طبیعی دارم فقط چن روز پیش نزدیک پری بود قرص جلوگیری خوردم پنج روز قطش کردم ۱۰روز ک پری نشدم ۲تا بی بی چک زدم ۲خط در اومد ممکنه بچه تو شکمم چیزی شده باشه بخاطر اون پنج تا قرص؟
همینطوری عمل نمیکنه که ۵ روز بخوری و بعد ول کنی و هرووقت دلت نخواست نخوری
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال ۹۷ازدواج کردم اوایل ازدواج دوبار باردار شدم وسقط شد هنوز داشتم میگشتم دنبال دلیل بارداریم زندگیم الکی الکی از هم پاشید منو شوهرم هنوزم براهم میمیریم ولی دگه نمیتونیم کنار هم زندگی کنیم انگار طلسم وجادومون کردن هنوز باشوهرم درارتباطیم من وسایلم رو چند روز پیش آوردم خونه بابام دعاکن این ماه باردارباشم چون دگه اومدم خونه بابام
سال ۹۷ازدواج کردم اوایل ازدواج دوبار باردار شدم وسقط شد هنوز داشتم میگشتم دنبال دلیل بارداریم زندگیم ...
اخه چرا به جای اینکه مشکلاتو حل کنین برا خودتون مشکل درس میکنین زندگیتونو ادامه بدین فقط توشوهرت براهم میمونین درکنارش برا بچه هم باهم تلاش کنین حیفه بخدا
ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕 خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞