2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
اره خب حرفت کاملا درسته🥲 اما همش به احساس طرفم فکر میکنم و نمیتونم اون تصمیمی که خودم دارم (کات) رو ...

افرین

ببین اینجاست که باید بتونی نه بکی و بیرحم باشی! 

زندگی الانت داره اذیتت میکنه و دقیقا سخت ترین قسمتش کات کردنه

اگه الان زندکیتو نجات ندی نه تنها واقعا عمرتو تلف میکنی بلکه خودم دیگه خس رضایت از خودت نداری و چی از اینکه عزت نفس ادم برای خود ادم زیر سوال بره بدتره؟؟ 

شجاعت به کار ببر و تصمیم جدی و اساسی برای زندگیت بگیر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش فکر کردم همه فکر میکنن دارم چرتو پرت میگم ولی دیدم همدرد هم دارم.. خیلی بده تجربش

میدونم هم دوسش داری هم نمیخوای ادامه پیداکنه.میدونی همه اینا به خاطر اینه تو زمان درست نیست. یعنی وقتش نبوده هنوز.آدم تا وقتی کاملا آمادگیشو پیدا نکرده نبایدخودشو درگیر کنه.

افرینببین اینجاست که باید بتونی نه بکی و بیرحم باشی! زندگی الانت داره اذیتت میکنه و دقیقا سخت ترین ق ...

خیلی ممنونم که راهنماییم کردی باید رو خودم کار کنم واقعا تا از این بدتر نشده🥲

دقیقا منم چون رابطم سمی بود کات کردیم و قرار شد رفتارامون اوکی شه و خب تقریبا درست شده ولی دیگه اون ...

ببین پسرا همه سعی شون میکنن مخ طرف بزنن بعد ک اوکی شد دیگ بقیش میسپرن دست خدا و ی کارایی میکنن ک بعدش شاکی هم میشن ک آره تو داری خیلی بزرگش میکنی و فلان بیسا وقتی تو اون رابطه حالت خوب نیست میخام ک عشق و عاشقی برن ب درک اصلا ارزش نداره ب خاطر راحتی طرف خودت فدا کنی این دوره زمونه فقط باید خودت اولویت باشی منطقی حرفات بزن اگرررررر حرف سرش میشه طرف من ک اصلا هرچی میگفتی انگاری بلانسبت خر بخاطر همین هیچی بهش نگفتم و از زندگیم انداختمش بیزون تو حرف بزن بعدش خدافظ

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

ببین پسرا همه سعی شون میکنن مخ طرف بزنن بعد ک اوکی شد دیگ بقیش میسپرن دست خدا و ی کارایی میکنن ک بعد ...

ماشالا بهت واقعا چه شجاعتی داشتی احسنت🥲👌

اره باید باهاش حرف بزنم، بی حرف بزنم برم این یسال نزدیک دوسال زیر سوال میره چون میدونم به کتفش نمیگیره حرفامو

ماشالا بهت واقعا چه شجاعتی داشتی احسنت🥲👌اره باید باهاش حرف بزنم، بی حرف بزنم برم این یسال نزدیک دو ...

آفرین عزیزم ایشالله همیشه حال دلت خوب باشه❤️

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻