2777
2789
عنوان

چکار کنم

290 بازدید | 28 پست

یسالو خورده ای تو رابطه بودم، اذیت شدم سر یسری چیزا و کات کردم و خیلی برام سخت بود تو تاپیک قبلم هست، باز بهم برگشتیم و واقعا دیگه اون شور و ذوق و انرژی سابقو ندارم، دیگه حسو حال هیچی نیس، دوتامونم بد موقعی باهم اشنا شدیم اصن سنمون مناسب نیست مغزم داره منفجر میشه، دوسش دارم ولی دلمم نمیخواد باهاش ادامه بدم، ینی میخوام ولی نمیخوام، هعی کاش یکی حالمو بفهمه و بگه چه غلطی کنم:) میدونم دوسم داره و نمیخوام الکی بازیچش کنم، وقتی به احساسات اونم فکر میکنم حالم گرفته میشه و نمیتونم تصمیمی بگیرم

دلم میخواد به ایندم برسم به خودم و زندگیم برسم و به وقتش برم دنبال این چیزا نه الان واقعا چه غلطی بود من کردم؟ جالبیش اینه وقتی کات کردم کلی هم حالم بد میشد ولی خوب هم بودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو خود منی دقیقا ۵ ماه پیش بدون حرف و بحثی ازش جدا شدم چون بعد از چند ماه برگشته بودیم بهم و البته دیگ اعتماد نداشتم بهش و ی کارایی کرد ک از چشمم افتاد رابطه سمی بود همش درد و عذاب بود ی دفعه ازش کنده شدم

تو هم باید همه چی تموم کنی می‌دونم سخته ولی باااااید محکم باشی دلتنگی ی بخشی از جدا شدنه شمارش پاک کن پیوی هاشو پاک کن عکس و چتش هم پاک کن شبا زود بخاب ک یادش نیوفتس بری سراغش از بجایی باید خودت ب خودت کمک کنی

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

برو تو اجتماع چشمت به چند تا پسربهتر و خفن تر بخورهناخوداگاه از سرت میپره باهاش کات کن

بیشتر دغدغه من فرار از این پسراس، میخوام به ایندم برسم و واقعا میبینم یجور مانعم شده جدی، ینی به حرف حمایت میکنه ها ولی به عمل میبینم نه واقعا، حالا قبلنم رابطمون سمی بود الان مثلا رفتارش درست شده ولی دیگه هیچ ذوقی براش ندارم

بیشتر دغدغه من فرار از این پسراس، میخوام به ایندم برسم و واقعا میبینم یجور مانعم شده جدی، ینی به حرف ...

نه گوش نکن دقت نکردی

نگفتم برو دنبال پسر! 

گفتم وقتی ببینی. افرادی هستن که چه بسا خیلی بهتر از کسی هستن که باهاش در ارتباطی 

دیگه حذف کردن این ادم توی زندگیت چالش بزرگی نیست

و چه بسا میتونه برات امید بخش باشه که بعدا هم میتونی روی یه پسر بهتر سرمایه گزاری کنی

تو خود منی دقیقا ۵ ماه پیش بدون حرف و بحثی ازش جدا شدم چون بعد از چند ماه برگشته بودیم بهم و البته د ...

دقیقا منم چون رابطم سمی بود کات کردیم و قرار شد رفتارامون اوکی شه و خب تقریبا درست شده ولی دیگه اون حس سابقو ندارم و واقعا گیجم چون خودم کات کرده بودم حضوری گفت قول میدی دیگه ولم نکنی؟ گفتم من ولت نکردم تو خودت باعثش شدی. گفت قول میدی؟ گفتم اگه خودت باعثش نشی چرا ولت کنم، و هروقت ب حس اون هم فکر میکنم دودل میشمو عذاب وجدان

نه گوش نکن دقت نکردینگفتم برو دنبال پسر! گفتم وقتی ببینی. افرادی هستن که چه بسا خیلی بهتر از کسی هست ...

اره خب حرفت کاملا درسته🥲 اما همش به احساس طرفم فکر میکنم و نمیتونم اون تصمیمی که خودم دارم (کات) رو انجام بدم