2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست
منظور من از بیرون رفتن ن خرج کردنه ن رستوران رفتن شما ب خیابون گردی و تو پارک نشستن میگین خرج کردن ی ...

باز حرف خودتو می زنی استارتر. شاید الان حوصله تو نداره. آدمه دیگه. شمام ان قدر بهش نچسب. ما این راها رو رفتیم. بیراهه س. از اول باد بگیر احساساتتو كنترل كنی و كاری برای وقت گذروندن داشته باشی. همیشه كه شوهرت نباید باشه

باور کن الان بگم میگه تو دنبال بحثی و اینجور چیزا . ولی خب میدونه ک ناراحت شدم وهیچ وقت جلو نمیاد مگ ...

قرار نیس باهاش دعوا کنی که بگه دنبال بحثی، مستقیما خواسته اتو بهش بگو ، حتی یه کمی لوس بازی چاشنیش کن

مثلا بهش بگو امروز من یکم ناراحت شدم چون دوس داشتم بیشتر باهم وقت بگذرونیم ، این روزا کمتر میبینمت خب منم دلم تنگ میشه دیگه ، مگه تو دلت تنگ نمیشه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز حرف خودتو می زنی استارتر. شاید الان حوصله تو نداره. آدمه دیگه. شمام ان قدر بهش نچسب. ما این راها ...

ن من اینو نمیگم میگم چیکار باید بکنم الان اگه گف ازچی ناراحتی چی جواب بدم 

خودش گفت ک بریم من نگفتم ولی گفتم ک پیاده بریم 

من کلی صحبت کردم. یه کم ذهنتو باز کن.  تو ازدواج اگه طرفت نتونه 24 ساعت وقتشو با تو بگذرونه دنبال مقصر نگرد.  معمولش همینه

قربون بودنت برم پسرم... 
من کلی صحبت کردم. یه کم ذهنتو باز کن.  تو ازدواج اگه طرفت نتونه 24 ساعت وقتشو با تو بگذرونه دنب ...

میدونم چی میگی .من شده یه هفته ندیدمش چون سرکار بوده یا کار داشته ودرکش کردم حرفم از قولی بوده ک داده

میدونم چی میگی .من شده یه هفته ندیدمش چون سرکار بوده یا کار داشته ودرکش کردم حرفم از قولی بوده ک داد ...

ولش کن بابا.  حالا یه قولی داده وحی منزل که نبوده

قربون بودنت برم پسرم...