2777
2789
عنوان

سیزده صفر

214 بازدید | 20 پست

بچه ها برای سیزده سفر

برای اینکه به عشقمون/کراشمون برسیم

یا اونم بهمون علاقه مند شه چی بخریم؟🥲

و اینکه تا کی وقت داریم؟

یکی میکه قبل از اذان یکی میگه صبح باید میخریدی🥹

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلقه بدل بخر

جایی نگفتن حتما صبح باشه

ولی تا قبل از اذان باشه بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حلقه بدل بخرجایی نگفتن حتما صبح باشهولی تا قبل از اذان باشه بهتره

اینکه اصلا گفتن همچین چیزی وجود داره رو کجا گفتن که زمانش گفتن؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بیا پیج من حلقه بگیر یا گردنبند قلبی با قیمت مففففت

اخ‌ عزیزم خودم پول ندارم انتقال بدم وگرنه حتما اینکارو میکردم🙂❤️

امیدوارم کسب و کارت رونق بگیره قشنگم

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

اذان صبح ظهر ؟عصر🥲😂کدوم اذان

تا اذان مغرب

چون بعدش برای روز بعد حساب میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)