2777
2789
عنوان

امروز رفتم

590 بازدید | 57 پست

من امروز رفتم ب نیت ازدواجم شال سفید خریدم یعنی حاجت میگیرم 

اینقدر حالم بده ک حد نداره همه دخترا با شوهرشون باهم خرید میکردند ولی من با مامانم خیلی دلم شکست از وقتی از بیرون اومدم خونه اشک چشمم بند نمیاد کسی بوده از 13صفر حاجت گرفته باشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

باخرافه کسی حاجت نمیگیره گل دختر 

به نیت حاجت روایی قرآن بخون ویه کارخوب انجام بده 

خوندن ۴۰روزسوره ی طاهاواسه ازدواج عالیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
۱۳ صفر نمیدونمولی حس میکنم به زودی ازدواج میکنی

مرسی ❤عشقم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میشه اگه ان شاءالله حاجت گرفتی وازدواج موفق داشتی منم تگکنی

حتمان عزیز دلم 😘

باخرافه کسی حاجت نمیگیره گل دختر به نیت حاجت روایی قرآن بخون ویه کارخوب انجام بده خوندن ۴۰روزسوره ی ...

بخدا قشنگم قران خوندم ترک نمیشخ نمازم اول وقت هست ذکرهرروز میگم سوره طاها رو هم خوندم احزاب رو خوندم

الهی آمین ایشالا با یه جفت خوب یه مرد واقعی دست تو دست میشین

مرسی عشقم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز