2777
2789

من مهرم

خیلی مهربون

خیلی دلسوز

خیلی زودرنج

خیلی حساس 

خوشتیپ 

خوش رو 

یکم مغرور

بقیش یادم نیست😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهرمخیلی مهربونخیلی دلسوزخیلی زودرنجخیلی حساس خوشتیپ خوش رو یکم مغروربقیش یادم نیست😂

همه مشخصات خودمه😂

و اینکه اصلا کینه ای نیستم 

تو جمع فوق العاده ساکتم ولی تو خونه پرر حرف 

و یکم خجالتیی

خب من صمیمی ترین دوستم مهر ماهیه 

دختر مهر ماهی 

ی دوست وفادار 

واقع بین 

کمالگرا 

مغرورو گاهی لجباز

معمولا درونگرا و کم حرف 

حساس و خجالتی 

اما ی ویژگی بدشون یکم حسود بودنشونه ک اونم کنترل میکنن اما یجایی از دستشون در میره 

همه مشخصات خودمه😂و اینکه اصلا کینه ای نیستم تو جمع فوق العاده ساکتم ولی تو خونه پرر حرف و یکم خجالت ...

دقیقا منم ا۱لا کینه ای نیستم و متنفرم از این اخلاقم

دومی هم عین خودمی دقیقا😦😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

متولد چ سالی و روزی هستی؟

1372/7/1

خب من صمیمی ترین دوستم مهر ماهیه دختر مهر ماهی ی دوست وفادار واقع بین کمالگرا مغرورو گاهی لجبازمعمول ...

نه واقعا من حسود نیستم با اینکه مهر ماهی هستم 

ولی همیشه یه آدم پولدار یا مثلا یه آدم بزرگ الگوی خودمو قرار میدم