2777
2789

من ترمیم کننده لاروش پوزای برای خشکی پوست استفاده کردم راضی بودم نمیدونم برای جوش خوبه یا نه 

ولی میگن سیکالفیت اون بهترین ترمیم کننده اس 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترمیم کننده لاروش پوزای برای خشکی پوست استفاده کردم راضی بودم نمیدونم برای جوش خوبه یا نه ولی میگ ...

چه تاثیری رو پوستت دیدی ؟ 

پوستت یک دست و بدون لک هم شده؟ 

من ترمیم کننده لاروش پوزای برای خشکی پوست استفاده کردم راضی بودم نمیدونم برای جوش خوبه یا نه ولی میگ ...

ببخشید شما برای لکه های جوش چه پیشنهادی میکنید چیکار کنم بره؟

چه تاثیری رو پوستت دیدی ؟ پوستت یک دست و بدون لک هم شده؟

من برای لک هام استفاده نکردم 

فقط روی گونه و دور لب هام خشک میشد برا اون استفاده کردم راضی بودم دیگه پوسته پوسته نشد 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

برای لکه های جوش چطوره؟ شما چه تاثیری رو پوستت دیدی؟

من بعد از برداشتن خال استفاده کردم که عالی بود 

جای زخم هم ترمیم میکنه برای جای جوش نمیدونم 

اگه جدیده مطمئنا تاثیر داره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
من بعد از برداشتن خال استفاده کردم که عالی بود جای زخم هم ترمیم میکنه برای جای جوش نمیدونم اگه جدیده ...

واییی واقعاا من تازه امروز خالامو برداشتم خیلی جاش معلومه از کعی استفاده کردی چندمین روز شروع ب زدن کردی چن روز در هفته میزدی؟

هر چی میدونم دربارهی محصولات لاروش پوزای ایشالا پولتون حروم نشه  (البته لاروش پوزای حروم شدن نداره معمولا)

لاروش پوزای یک برند فرانسویه خیلی خیلی با کیفیته که اکثر محصولاتش خوبن

بهترین محصولاتش ترمیم کننده ، ضد افتاب فلوییدی و پوست چربش ، شوینده ش و اسپری آبش هست 

که از همه معروف تر ترمیم کننده ش هست . تو ترمیم کننده ها اون و لاروش از همه بهترن که قبلا گفته بودم اگر پولش خیلی مهم نیست لاروش بگیرید 

ضد افتاب های خیلی خوبی هم داره ولی ضد افتاب پوست چربش مخصوصا خیلی معروفه میشه گفت از نظر کیفیت هم اندازه ایزدین هست 

شوینده و اسپری ابش و تجربه استفاده ندارم ولی میدونم اونا هم خوبن در کل برند خوبیه مهم اینه که شما محصولی که انتخاب میکنید متناسب شرایط پوستتون هست یا نه 

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم