2777
2789
عنوان

بیو گرافی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 117 پست

همسرم مردی ارام و موقر بود.بسیار اجتماعی و خوب صد البته میدانست که من عاششق نیستم اما این بدان معنا نبود که دوستش هم ندارم.و یا شاید بعد از اینهمه سال زندگی شده بود عادت به هم

خب یه چیزی تو بلوغ عاطفیت کمه متاسفانه. وگرنه بیوشیمی مغز انسان برای دوست داشتن و دوست داشته شدن طرا ...

دوست که دارم من عاشق بچه هام هستم من عاشق پدر و مادرم هستمممممممممممممم

اما از این عشق هایی که به مرد باید داشتم باشم نداشتم 

اما همسرم را دوست دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست که دارم من عاشق بچه هام هستم من عاشق پدر و مادرم هستمممممممممممممم اما از این عشق هایی که به م ...

سربلند باشی. من قصدم منحرف کردن داستانت نبود، شما ادامه بده. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

استارتر منظورم با شما نیستا کلی میگم

ولی نشد یکی داستان زندگیشو بنویسه اولش نگه خیلی مغرور بودم و به هیشکی محل نمیدادم😅 نمیدونم چرا یه غیرِ مغرور داستان نمیذاره🤔

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
استارتر منظورم با شما نیستا کلی میگم ولی نشد یکی داستان زندگیشو بنویسه اولش نگه خیلی مغرور بودم و ب ...

چون اکثر افرادی که تو خونه پدرشون رفاه داشتن مغرورن به دلیل اینکه همه چیز براشون اماده ست.والبته مغرور در مقابل جنس مخالف.لاقل برای من اینطور بود برای همه خوب بودم فقط برای جنس مخالف مغرور بودم

ارشیای من مامان عاشقته

استارتر منظورم با شما نیستا کلی میگم ولی نشد یکی داستان زندگیشو بنویسه اولش نگه خیلی مغرور بودم و ب ...

من چوب همین غرور را خوردم.چوب همین که فکر میکردم اسمون سوراخ شده و من فقط افتادم زمین

همیشه برادر میگفت اینقدر من من نکن

یوقت سرت میره توی ا.ن

حالا معنی حرفشا میفهمم

😂😂😂 بیا راحتت کنم من مغرور نیستم اصلا خیلی هم سختی کشیدم زندگیه قبل از ازدواجمو  بنویسم رمان میشه اما گذشته ها گذشته حالشو ندارم 😂😂😂😂😂

چون اکثر افرادی که تو خونه پدرشون رفاه داشتن مغرورن به دلیل اینکه همه چیز براشون اماده ست.والبته مغر ...

اون که قطعا همین طوره فقط واسم سوال بود چون محیط اطرافمو که میبینم ۵۰-۵۰ هستش

نصف مغرور نصف هم به اصطلاح دم دستی و سهل الوصول

فکر کردم قاعدتا نی نی سایت هم باید همینطور باشه!

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)