2777
2789
قبل بارداری میگفتم دوتا الان که باردار شدم ومتوجه شدم بارداری سخته یکی

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سرهمجا میره همچیو نیکنه دهنش🤯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد مامانم افتادم میگف همین یدونه پدرم در اومده حرف گوش نمیده خداروشکر بچه نیاوردم🤣😂

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بنظرم 2 تا ایده عال هستدیگه وضع خیلی از هر لحاظ فوق العاده بود 3 تابیشتر دیوانگی هستتک فرزندی هم برا ...

خیلی خوبه بچه بزرگ بشه خیلی دوس داره بعدم خیلی بهش خوش میگذره از لحاظ عاطفی و مالی حسادت اینا اوکیه خودم تک فرزندم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سره ...

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

وای نگو 😭یعنی معدم داغون شدهه

والا پسر من الان یه سالشه ولی هنوز نتونستم یه دل سیر بخوابم دیگه بقیه چیزا نگرانیای دیگش یه طرف ولی خداروشکر تنشون سالم باشه و عاقبت بخیر بشن این روزا میگذره

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

منم همین فکرو میکردم😆الان به غلط کردن افتادم😝انشالله بسلامتی دنیا بیاد خداروشکر ک سالمن شیطونی میکنن😘