2789
قبل بارداری میگفتم دوتا الان که باردار شدم ومتوجه شدم بارداری سخته یکی

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سرهمجا میره همچیو نیکنه دهنش🤯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد مامانم افتادم میگف همین یدونه پدرم در اومده حرف گوش نمیده خداروشکر بچه نیاوردم🤣😂

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱

بنظرم 2 تا ایده عال هستدیگه وضع خیلی از هر لحاظ فوق العاده بود 3 تابیشتر دیوانگی هستتک فرزندی هم برا ...

خیلی خوبه بچه بزرگ بشه خیلی دوس داره بعدم خیلی بهش خوش میگذره از لحاظ عاطفی و مالی حسادت اینا اوکیه خودم تک فرزندم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سره ...

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

وای نگو 😭یعنی معدم داغون شدهه

والا پسر من الان یه سالشه ولی هنوز نتونستم یه دل سیر بخوابم دیگه بقیه چیزا نگرانیای دیگش یه طرف ولی خداروشکر تنشون سالم باشه و عاقبت بخیر بشن این روزا میگذره

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

منم همین فکرو میکردم😆الان به غلط کردن افتادم😝انشالله بسلامتی دنیا بیاد خداروشکر ک سالمن شیطونی میکنن😘