2821
2789
قبل بارداری میگفتم دوتا الان که باردار شدم ومتوجه شدم بارداری سخته یکی

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سرهمجا میره همچیو نیکنه دهنش🤯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاد مامانم افتادم میگف همین یدونه پدرم در اومده حرف گوش نمیده خداروشکر بچه نیاوردم🤣😂

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

بنظرم 2 تا ایده عال هستدیگه وضع خیلی از هر لحاظ فوق العاده بود 3 تابیشتر دیوانگی هستتک فرزندی هم برا ...

خیلی خوبه بچه بزرگ بشه خیلی دوس داره بعدم خیلی بهش خوش میگذره از لحاظ عاطفی و مالی حسادت اینا اوکیه خودم تک فرزندم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

تازه بزار دنیا بیاد از همین یه دونم پشیمون میشی😁منکه واقعا کم اوردم بچم یکسالشه خیلی اذیت میکنه سره ...

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

وای نگو 😭یعنی معدم داغون شدهه

والا پسر من الان یه سالشه ولی هنوز نتونستم یه دل سیر بخوابم دیگه بقیه چیزا نگرانیای دیگش یه طرف ولی خداروشکر تنشون سالم باشه و عاقبت بخیر بشن این روزا میگذره

یعنی من همش فک میکنم سخترین بخش بارداریه ان شاءالله همین بسلامتی دنیا بیاد یکاریش میکنم😂

منم همین فکرو میکردم😆الان به غلط کردن افتادم😝انشالله بسلامتی دنیا بیاد خداروشکر ک سالمن شیطونی میکنن😘

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792