2777
2789

اره کلا فیلیمو سانسور میکنه

البته بستگی داره با خانواده چقدر راحتی

چون یهو صحنه بوسی چیزی شاید باشه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اره کلا فیلیمو سانسور میکنهالبته بستگی داره با خانواده چقدر راحتیچون یهو صحنه بوسی چیزی شاید باشه

عه فک کردم کلا سانسور میکنه

مرسی🥲

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پيش يه فيلم از آپارات دانلود كرده بودم . يه تك تير انداز آلماني شده بود قهرمان جنگ و عاشق يه دختر فرانسوي شده بود . دختره تو سينما كار ميكرد . رفتن تو سينماي دختره جشنواره فيلم هاي آلماني برگزار كنن . يه تكه از اين فيلم رئيس سينماي آلمان داشت تو اتاق با منشي خودش ... . قشنگ نشون ميداد . گفتم خدا رحم كرد كسي پيشم نبود . وگرنه آبروم ميرفت . به آپارات هم ديگه نميشه اعتماد كرد . بايد اول يه بار خودت ببيني بعد با خانواده نگاه كني . مرديكه يه كاري با منشي ميكرد كه تلويزيون داشت ميلرزيد . 

عه فک کردم کلا سانسور میکنهمرسی🥲

خودت از قبل یه دور ببین

اگه مجاز بود با خانواده ببین 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چند وقت پيش يه فيلم از آپارات دانلود كرده بودم . يه تك تير انداز آلماني شده بود قهرمان جنگ و عاشق يه ...

وای یا خدا😬🤣

دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️