2777
2789
عنوان

نوره چجوریه

135 بازدید | 18 پست

سلام خانما خوبید 

میخام برای اولین بار از نوره استفاده کنم میشه توضیح بدید چجوریه ؟

رو کمرم بازوم بعضی مواقع جوش میزنه اگه نوره بزارم امکان داره دیگه نزنه؟

من باتنها چیزی ک جوش نمیزنم همین نوره ست

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم هر وقت به بازو هام نوره میزنم جوش میزنم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

ببین باید مداومت کنی اولش ممکنه جوش بزنه چون سم بیرون رو می‌کشه بیرون . و جوش ب اصطلاح برون ریزیشه

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚
چند دقیقه میزارید باشه؟

3نهایت۴

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

یعنی هرجا بزنم جوش میزنه وای😐

دیگ خودت ک گذاشتی چک کن مو رو بکش ببین کنده شه راحت و کش اومده موعه ینی کافیه

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚