shiiiilaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5549 عنوان رنگ پوست 81 بازدید | 9 پست سلامبچه ها میدونید سبزه هایی که یه دفعه سفید میشن چی استفاده میکنن؟ 1403/05/28 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40764 کرمپودر😂آخه رنگ پوست باهیچی قابل تغییرنیست برمیگرده به ژنتیک راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shiiiilaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5549 کرمپودر😂آخه رنگ پوست باهیچی قابل تغییرنیست برمیگرده به ژنتیک نه واقعا هستند کسانی که بچگیشون سبزه بودند الان سفید سفید هستند حتی بدون آرایش
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40764 نه واقعا هستند کسانی که بچگیشون سبزه بودند الان سفید سفید هستند حتی بدون آرایش بچگی فرق داره .بچه تابزرگ بشه صدرنگ عوض میکنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نا_زنین عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9408 بچگی فرق داره .بچه تابزرگ بشه صدرنگ عوض میکنه خب ماسکای طبیعی استفاده کن چند درجه روشن میشه پوستت
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40764 خب ماسکای طبیعی استفاده کن چند درجه روشن میشه پوستت درحد۲،۳درجه روشن میشه ولی رنگ سبزه رونمیشه سفیدکردیارنگ گندمی رونمیشه سفیدبرفی کرد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shiiiilaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5549 درحد۲،۳درجه روشن میشه ولی رنگ سبزه رونمیشه سفیدکردیارنگ گندمی رونمیشه سفیدبرفی کرد ببین مثلا همین مبینا نعمت زاده بچگیش خیلی خیلی سبزه بوده الان سفید برفیه.یه همچین نمونه ای تو اقوام داریم ولی فامیل دور هستند روم نمیشه بپرسم از چی استفاده کرده
نا_زنین عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9408 درحد۲،۳درجه روشن میشه ولی رنگ سبزه رونمیشه سفیدکردیارنگ گندمی رونمیشه سفیدبرفی کرد خوبه دیگه دو سه درجم روشن بشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40764 ببین مثلا همین مبینا نعمت زاده بچگیش خیلی خیلی سبزه بوده الان سفید برفیه.یه همچین نمونه ای تو اقوام ... گفتم که بچه فرق داره .خودمم بچه بودم سبزه بودم ولی وقتی اصلاح کردم اون موقع رنگ پوستم معلوم شد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤