2821
2789
عنوان

معرفی فیلم

41 بازدید | 6 پست

میتونید ی سینمایی بهم معرفی کنید کمدی باشه یا ماجراجویی باشه کلا قشنگ باشه 

ترجیحا خارجی باشه 

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

سینمایی skyسریال لیست پرواز

مرسی🌸

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سه قسمته

قسمته اول دوندگان مارپیچ 

قسمت 2 مشقت های اسکرچ

قسمت3 هم علاج مرگ

به ترتیب ببین وگرنه هیچ نمیفهمی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سه قسمتهقسمته اول دوندگان مارپیچ قسمت 2 مشقت های اسکرچقسمت3 هم علاج مرگبه ترتیب ببین وگرنه هیچ نمیفه ...

🌸🙏

کمدی ایرانی میبینم اکثر 

ولی بریکینگ بد سریاله و قشنگه واقعا و پشیمون نمیشی

لوپین هم بد نیست جالبه ۱۰ قسمته

اسپارتاکوس هم قشنگه تاریخی ولی خیلی خوبه 

حشاشین هم قشنگیه 

ولی هم همش سریاله اما از بهترین سریالایی هستن که دیدم 

متاسفانه سینمایی ها رو اسماشونو یادم نیست وگرنه زیاد دیدم

کمدی ایرانی میبینم اکثر ولی بریکینگ بد سریاله و قشنگه واقعا و پشیمون نمیشیلوپین هم بد نیست جالبه ۱۰ ...

۱۰ قسمتم خوبه زیاد نی میشه دید ممنون🌸

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792