2777
2789
من ۱۰ روز عقب انداختمبیبی زدم مثبت بودن از دادم اونم مثبت بود توام آزمایش بده

من اصلا اقدام نکردم ماه پیش!میخواستم این ماه اقدام کنم که دارو خوردم ولی بعد قطع کردم چون پشیمون شدم.سر دخترم که الان۶سالشه پریودیم یهو قطع شد فهمیدم باردارم.ولی الان پریود شدم و لک دیدم بعدش!نمیدونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه نداشتم بعد پاک شدنم😐

یک هفته قبل پریود و زمان لکه بینی نود درصد نتیجه بی بی اشتباهه برا اینک مطمعن شی به کسی چیزی نگو آزمایش بده اول

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

یک هفته قبل پریود و زمان لکه بینی نود درصد نتیجه بی بی اشتباهه برا اینک مطمعن شی به کسی چیزی نگو آزم ...

عزیزم.پریود شدم تموم شده و ۷ روزه که پاک شدم.تو این۱۲ روز رابطه نداشتم اصلا.امروز و دیروز بی بی چک زدم بخاطر علائمم

اره فهمیدم شما هم فهمیدی چی میگی؟ خدا خدا می‌کنی سقط نشه و به دنیا بیاد چه دنیایی بابای ....

من شرایطم فرق داره.چون سر حاملگی افت شدید پلاکت دارم اگه سقط بشه خودم میمیرم.حالا فهمیدی ؟

در هر حال موفق بشی ولی سر بعضی زن ها هرچی بیاد نباید از خدا گله کنن

ممنون از دعای قشنگت.مرسی که باعث دلگرمی هم نوعت شدی.امیدوارم واسه توهم خدا برات قشنگ بچینه که انگشت به دهن بمونی و نتونی کاری کنی 

ممنون از دعای قشنگت.مرسی که باعث دلگرمی هم نوعت شدی.امیدوارم واسه توهم خدا برات قشنگ بچینه که انگشت ...

برای پلاکت، من چند دوره امپول ریتوکسی مپ زدم، خیلی تاثیر داشت ، خیلی پلاکتم اومده بالا و ثابت مونده.

اگر تهرانی و خواستی ، دکترمو معرفی کنم

ممنون از دعای قشنگت.مرسی که باعث دلگرمی هم نوعت شدی.امیدوارم واسه توهم خدا برات قشنگ بچینه که انگشت ...

چرا ناراحت میشی عزیز 

خب بچه بیار 

من بخاطر خودت گفتم با اون شرایط شوهرت باردار شدنت اشتباه بوده و تمام 

موفق باشی

منم واقعا فازتو نمیفهمم

میگی خیانت کرده

ازاینور فرتوفرت بیبی مثبت میذاری ذوق میکنی

ذوق خوبه هااا

فقط تناقض داره اذیت میکنه

ایشالله ک خیانت همسرت ی شوخی باما باشه و ذوق بارداریت واقعی

دردخیانت انقدر زیاده که ادم کمرش خم میشه و میشکنه

امیدوارم نکشی نبینی نچشی

موفق باشی

برای پلاکت، من چند دوره امپول ریتوکسی مپ زدم، خیلی تاثیر داشت ، خیلی پلاکتم اومده بالا و ثابت مونده. ...

آره تهرانم.سر دخترم مرگ رو جلو چشمام دیدم.خدا بهم رحم کرد.بفرست آدرسشو و شماره مطب رو