2777
2789
عنوان

دوست پسر قبلی

1257 بازدید | 45 پست

دوستان 

شما با ادم کنه چیکار میکنید؟؟

من با یکی تو شرکت کار میکردیم رفتیم تو رابطه

این پسر انقدر بی ارزشه انقدر لول پایینه 

اصلا نرمال نبود کلااااا ۳ ماه باهم بودیم 

هرکی میدیدتش میگفت یچیز میزنه ها رفیقاش همه از دم معتاد بودن 

مثلا شکاک بود دست بزن داشت ن اونطورااا تو شوخی مثلا بشگون میگرفت یا یسری بغلم کرد تو پارک یهو منو ول کرد پام خورد ب جدول نمیتونستم راه برم یسری ام بازومو گاز گرفته بود کبود بودم

یا هیچی نداشت فقط ادعا بود خیلی کمبود داشت مادر نداشت ولی از نبود مادرش سو استفاده میکرد میخواس بهش ترحم کنیم

من ب اینطور پسرا نگاهم نمیکنم نمیدونم چی دیدم تو این رفتم تو رابطه 

یبار مادرمم باهاش بردم بیرون جلوی مادرم گوشیمو کشید از دستم گفت با کی چت میکنی مادرم خیلی بدش اومد گفت ینی چی این رفتارا

یا دیگه طاقتم تموم شد کات کردم اولین سری خودشو با تیغ زده بود سر صورتشو من خیلی ترسیده بودم گفتم یاخدا چیکارش کنم یه روانیه بهم گفته بود با آجر زده اما اومدم پایین دیدم تیغ دستشه تهدید میکرد چون تو شرکت بودیم سرویس داشتیم با سرویسم دیگه میومد اومد خونمونو یاد گرفت تو شرکت ارامش نداشتم از دستش همش پیام همش احساسی یسرههههههه منم بدم میاد از قربون صدقه زیاد کمم قربون صدقش میرفتم بدش میومد 

بعد یسره ام حرف ازدواج میزددددد یسرهههه منم بدم میومد بهش میگفتم زمان بده بشناسمت بدش میومد بحث میکرد همش میگفت ینی تو ایندت نیستم اخه هیچی نداشتتتت واقعا اون ادمی که برای ازدواج میخوام اصلا این نبود

ادامه ام داره خواستید میگم... اگر بودید 

بیخیال بابا این کی هست ک وقتتو راجبش میزاری😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤌

ازش فاصله بگیر 

شماره شم پاک و بلا ک کن 

خط طم عوض کن  اصلا 

اگ امکان داره هم ازاون محل برو معتاد یهو دیوونه میشن ی بلایی سرت میاره ها

....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه دوس پسر اینجوری داشتم 

بیخیال باش

طبل تو خالین 

اونم رگ شو زد برای من عکس فرستاد که اگ نزاری یا شماره تماس باباتو ندی برای خواستگاری بیام جلو خودمو میکشم 

شمارشو بلاک کردم 

یه مدت از خونه بیرون نمیرفتم 

حالا شما میگی سرکار میرم 

زر میزنه کاری نمیکنه نگران نباش 

بعد هیچی 

من دیدم ارامش ندارم باهم بودیما اما خب ادما اون اول خودشونو نشون نمیدن واقعا .. 

من ترک کار کردم استفاام ندادم زدم بیرون کلا ادماش همه هول اینم تا ی پسر کنارم کار میکرد دعوا راه مینداخت این کیه بغل دستت یا یسره زنگ وسط کار با سرپرست دعوا میکرد سر من من گفتم چ گوهی خوردم باهاش رفتم تو رابطه حسابی مونده بودم چ کنم چ کنم ادم تهدیدی ام بود 

اومدم بیرون کلا از اونجا چون پسراش دنبال اینجور چیزا بودن هر اسگلی ام استخدام میکردن 

خلاصه 

من گفتم دیگه نمیتونم مغزم نمیکشه

از بچه های شرکت زنگ زدن پیشش بودم گفت بزار بلندگو حالا طرف چی بگه خوبه؟🫤🤦‍♀️گفت یکی هست انقدر خوبه ازت خوشش اومده بیا باهاش دوست شو اینو شنید قاطی کرد هولم داد گفتم من چیکارررررر کنم 

گفت حق نداری با بچه های شرکت در ارتباط باشی یبار میگم سریع بعد جور دیگه برخورد میکنم باهات 

منم گفتم گوه نخور بدم میاد به تو چه من با کی حرف میزنم یا نمیزنم

هرکی پیشنهاد میده بستگی ب خود ادم داره میتونه قبول کنه یا نکنه سر هرچی دعوا راه مینداخت 

عید رفتم با خوانوادم مسافرت بقران کوفتم نکرد هیچی اشکمو دراورد هیچی گفت چرا با خوانوادت رفتی من چیم؟؟ به خوانوادمم اعتماد نداشت یا بجا اینکه بگه عزیزم خوش گذشت؟ گفت چرا بهم پیام نمیدادی زنگ نمیزدی قشنگ زهرمارم کرد گفتم بابا با خوانوادم بودم داداشمم حساسه پیشش گوشی دست نمیگیرم بخاطر اون زیاد چت نمیکردیم با اس و زنگم قشنگ سرویس میکرد

پیشش بودم زنداداشم زنگ زد بیا بریم خرید دارم گفت براچی بری باهاش؟ خرید داشتی خودم میبرمت 

یه ست خریدم براش بخدا ۱ ملیون از اونجا سوغاتی براش اوردم همچین زد تو ذوقم گفت از این جنس دوهزاریاس؟؟ 

من بغض کرده بودمممم داشتم منفجر میشدم بگو اخه خودت دوهزاری بی لیاقاااات 

ادعا داشت گرون پوشه هیچی نداشت هیچی فقط ادعا و توخالی

منو برد پیش باباش ، باباش هی درمورد اینده نصیحت و اینا من هیچی نمیگفتم شنونده بودم گفت خواستت چیه من نمیدونستم چی بگم باباش خوشش اومده بود ازم 

من چیزی نمیگفتم 

اخرش ک اسنپ گرفتم بیام ساعت ۱۱ بود 

گفت پسرم باهاش برو 

اومدیم پایین دیدم قیافش گرفته و میگه ابروی منو بردی چرا هیچی نمیگی صدبار گفت خواستت چیه ینی مهریه و اینا حالا منم قصدم با این اصلا ازدواج نیست 

بعدا بهم گفته بود بابام گفت انگار دختررو زوری اورده بودی